Létrehozva: 2015.10.26.

A pénz miatt van még képernyőn Hajós András

A népszerû tévés meghökkentõ dolgot vallott be egy interjú során. Hajós azt mondta, hogy csakis azért szerepel a képernyõn, mert a mûsorokkal gyorsan és sok pénzt lehet keresni.

33 év után hagyta ott civil munkáját a sztárságért Hajós András, de nem indult olyan könnyen a karrierje, mint ahogy azt sokan gondolják. A mai napig vannak olyan pillantok, amikor nem elégedett magával. A tévés azt mondja, hogy az ő panaszkodása inkább alázat, mert mindig csak jobbat és többet szeretne letenni az asztalra.

Látszott embernek lenni nehéz. Én még feladatot akarok, elégedetlen vagyok néhány dologgal. 46 éves vagyok, nagyon sok mindent tudok, de szeretnék még többet, és jobbat csinálni

- mesélte A nő háromszor felvételén Ábel Anitáéknak a humorista.

A civilek nagy része azt látja, hogy folyamatosan kapja a megkereséseket, sorra hagyja ott a sikerműsorokat, és állandóan problémázik valamin. Hajós most őszintén elmondta, hogy pont azért váltogatja a csatornákat, és jár műsorról műsorra, hogy minél több pénzt vihessen haza.

Hát csak azért megyek oda, de akármire nem, de előbb utóbb valamiért odamegyek.

Ábel Anita a TV2-vel való vitájára is kitért, ha már a tévézésnél tartottak. A színésznő elkezdte feszegetni a Sztárban sztáros szereplését. A műsorból két évadot csinált végig Hajós, de azt mondta, hogy nem szerette.

A nézőkkel nem szabad elhitetni azt, hogy valami pusztán azért, mert sikeres, mert mások szeretik, mert színes és sokat fizetnek érte, jó. Én akkor hagyok ott valamit, amikor azt érzem, hogy nem jó nekem. Ha nekem nem jó, akkor előbb-utóbb nem lesz jó kifele se.

Hajós nem kímélte képernyős kollégáit sem, azt mondja, hogy ő nem a fanyalgó ítész szerepkörét szánta magának. Utalt ezzel arra, hogy Havas Henrik ült a helyére a Sztárban sztár zsűrijében.

Arról is mesélt, hogy sosem akart műsorvezető lenni, viszont az ilyen munkái vezettek el oda, ahol most tart, és mindig is ezt a szintet akarta elérni gyerekként.

Én meg szoktam fogni a 12 éves Hajós Andrist, és elmegyek vele sétálni a Pozsonyi úton, ahol annak idején iskolába ment, és megkérdezem, hogy rendben vagyok-e. Fél évente egyszer ezt a játékot eljátszom.

Hajós tisztában van azzal, hogy mindent, amit elért, azt a televíziózásnak köszönheti, amiben bevallása szerint sok az öröm és a szakmai kihívás is, de ő sosem stresszelt azon, hogy nincs saját műsora.

Szerintem én ezért tudtam személyesen megmaradni. Bizonyos szempontból lehet, hogy klassz lett volna Fábry folytatásának lenni, volt idő, mikor maga Fábry is így tekintett rám, és ezt hangoztatta is. És ha megnézzük, hogy a Sanyi mit csinál most, és ha megnézzük azt, hogy a Sanyi milyen áron csinálta azt, amit. Sanyi nekem egy olyan ember, akivel szinte semmiben nem értek egyet, de tisztelem, és azt kell, hogy mondjam, hogy szeretem is.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett a hazai üzemanyagárakról

origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború

mandiner.hu

Már megint a magyarok?! Olaszországban attól félnek, hogy a történelem megismétli önmagát

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

origo.hu

Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

metropol.hu

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

„Ő volt az első rock and roll gitáristen” - Zokogva közölte családja, elhunyt a Grammy-díjas zenész

SZTÁRDZSÚSZ

Chris Hemsworth 9 éves fia nem apának szólítja őt – A színész elárulta, hogy miért

SZTÁRDZSÚSZ

Takáts Tamás: az unokámnak én leszek az első koncertélménye

SZTÁRDZSÚSZ

"Honnan vesz ennyi életerőt?" – G.w.M igazi terminátornak látja a terhes Kulcsár Edinát