Létrehozva: 2015.09.26.

Idén már volt bőven véres sztárbaleset

Megrázó pillanatokat éltek át azok a hírességeink, akik a közelmúltban szenvedtek súlyos balesetet. Bár szerencsére mindegyikük felépült, a kórházban töltött idõ alatt sokan átértékelték az életüket.

Néhányan hajlamosak szuperembereknek és sérthetetlennek hinni a sztárokat. Pedig egyáltalán nem azok, és ha épp rosszkor vannak rossz időben, máris megtörténik a baj, mint bárki mással. Bizony, a súlyos sérülések a celebeket sem kímélik, a %RIPOST% pedig összegyűjtötte a közelmúlt legijesztőbb sztárbaleseteit.

Ehhez elég júniusig visszamenni az időben, a hónap végén történt ugyanis Rékasi Károly rémisztő motorbalesete, amitől a mai napig hangos a sajtó. A Barátok közt sztárja hosszú hetekig feküdt a kórházban, az orvosok pedig a halál torkából mentették meg, miután 45 percen át küzdöttek az életéért.

A színész azóta szerencsére rekordsebességgel gyógyul, már a biztos támaszt nyújtó mankókat is eldobta, és készen áll arra, hogy visszatérjen a színpadra. A száguldozásról azonban halálközeli élménye után sem tud lemondani, és már alig várja, hogy egy még gyorsabb motor nyergébe pattanjon.

Hetekkel ezelőtt szintén az utakon szenvedett ijesztő baleset Bangó Margit. Az énekesnő, akinek családi botránya megkeseríti a mindennapjait, épp egy fellépésre sietett, amikor beléjük csapódott egy kamion. A zaklatott állapotban lévő Margit az ütközés következtében kifejelte a szélvédőt, majd később 11 órán át műtötték. Az énekesnő állapota azóta szerencsére sokat javult, és már otthon lábadozik.

A nemrég a színpadon balesetező Bereczki Zoltán kifejezetten szerencsésnek mondhatja magát, hiszen akár maradandó fejsérülést is szenvedhetett volna a Keszthelyi Nyári Játékokon. A színész jelmezként viselt sálja az egyik jelenetben beakadt egy díszletelembe, ő pedig lefejelte az ajtózáró rács fémsínjét. A nézők csak nevettek, Bereczki fejéből viszont ömlött a vér, egyik kollégája ezért azonnal a kórházba száguldott vele. A szerencsétlenül járt színész arcán azóta is egy méretes heg éktelenkedik, a csajozásban viszont ez sem zavarja. Bereczki ugyanis állítólag csak úgy falja a nőket.

A legutóbbi brutális sztárbaleset Papadimitru Athina nevéhez fűződik. A színésznő a Nemzeti Vágta egyik sztárfutama kedvéért pattant nyeregbe, és bár remek lovas, egy kockázatos előzési kísérlet közben kibillent az egyensúlyából, és leesett a szélsebesen vágtató lováról. A színésznő olyan szerencsétlenül ért földet, hogy nyílt lábtörést szenvedett, és azonnal kórházba kellett szállítani. Állapota a hírek szerint azóta sokat javult, azonban így is hosszú felépülés elé néz. A súlyos balesetet az egyik néző videóra is vette, a megrázó felvételt itt nézhetitek meg.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megőrlülnek a vásárlók az IKEA 140 forintos akciójától

origo.hu

Kiderült, hogy Zelenszkij hogyan akar véget vetni a háborúnak

borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

vg.hu

Waberer's: kiderült, ki áll a milliárdos nagybevásárlás mögött

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

vg.hu

Csányi Sándor bejelentette: története legnagyobb bevásárlására készül az OTP – ugrik az árfolyam

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

travelo.hu

Búcsút int a budapesti állatkert jegesmedvéje, siessetek, ha még látni szeretnétek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját

SZTÁRDZSÚSZ

Krausz Gábor Mikes Annával közösen jelentette be a nagy hírt, erre vártak a rajongók

SZTÁRDZSÚSZ

Young G Béci új eszközt vetett be családja védelmére

SZTÁRDZSÚSZ

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére