Feleségét és barátnőjét is megtartja Ganxsta Zolee

Tökéletes a harmónia a lassan 50 éves rapper és fele annyi idõs barátnõje között, de ennek ellenére sem akar elválni feleségétõl.

Ganxsta Zolee aktuális választottja mindenféle túlzás nélkül lehetne a lánya is, de a nagy korkülönbség nem áll a boldogságuk útjában. A szókimondó rapper a Story magazinnak mesélt új kapcsolatáról.

Április óta vagyunk együtt a barátnőmmel, de még nem költöztünk össze. Nem rontok ajtóstul a házba, már óvatos duhaj vagyok.

A zenész legnagyobb örömére a kislánya is elfogadta új szerelmét, elmondása szerint nagyon jól megértik egymást.

Viszonylag könnyen ment a barátkozás, pedig tudom, hogy egy nyolc éves gyerek nem feltétlenül érti meg, hogy apa már másik nőt szeret.

Ám Zolee ettől függetlenül még mindig nem vált el gyermeke anyjától, sőt felesége még kedveli is férje fiatal barátnőjét.

A 25 éves lány pedig nem sürgeti a válást, és még annak ellenére sem féltékeny, hogy nem lehet ott párja fellépésein. Ugyanis a zenekarnál újra él a szabály: barátnő nem lehet ott a koncertjeiken.

De egy bizonyos szempontból a rapperel így is ott van a színpadon szerelme. Új kapcsolata ugyanis teljesen megfiatalította, ami új energiákkal tölti fel.

A kis szerelmem mellett újra nagy kamasznak érzem magam.

"Nem gondoltam volna, hogy ezt az érzést ennyi idősen is megtapasztalhatom" – árulta el boldogan Zolee.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!