8 éve nem tudott kisfiával nyaralni, most énekléssel gyűjt pénzt Nóci

Az alkoholizmus leküzdése után az egykori mûsorvezetõ újra a rivaldafénybe vágyik! Nóci még a polgárpukkasztástól és a sebészkéstõl sem riadna vissza, hogy félre tudjon tenni egy vakációra.

Szerző M.D.

Czifra Noémi, vagyis Nóci most már biztosan tudja: újra a színpadon a helye! Volt idő azonban, hogy debreceni lakásában napokon át töprengett a jövőjén és nem tudta mire vágyik igazán. Hirtelen sugallatként érte a felismerés, miszerint élete legboldogabb időszakát akkor élte, amikor még az E-mail együttes énekesnőjeként fellépést fellépésre halmozott.

Nemrég még az énekesnő kóros soványságáról cikkeztek, azonban Nóci az elhatározástól új erőre kapott, és remekül érzi magát a bőrében. Még azon is elgondolkodott, hogy újra megmutatná bájait egy férfimagazinnak.

„Senki se aggódjon miattam, igenis elégedett vagyok a tükörképemmel. Olyannyira, hogy még azon is elgondolkodtam, hogy újra levetkőznék a nyuszis magazinnak. 2007-ben, a kisfiam, Zsombi születése után szerepeltem utoljára a lapban, de most, negyvenen felül is büszkén megmutatnám a testemet az országnak.” – vallotta be Nóci a Storynak adott interjújában.

A korábban műsorvezetőként is sikeres énekesnő olyannyira visszatalált önmagához, hogy úgy érzi, szinte "szörföl az energiahullámokon". Ahogy azt a %RIPOST%-nak elárulta, ő csak megy a szíve után, persze nem ész nélkül, és úgy érzi, hogy maguktól összeállnak neki a dolgok.

Mindig is bevállalós volt…

A vagány szőkeségnek mára már kisfia, a nyolcéves Zsombi a legfontosabb, az ő öröme még saját boldogságánál is sokkal többet jelent számára. Ezért is döntött úgy, hogy a retro-hullámot meglovagolva újra felénekli az E-mail egykori slágerét.

A feldolgozás annyira ütősnek bizonyult, hogy néhány nap alatt 17 ezren töltötték le, Nócinak pedig megdöbbentő élmény volt újra találkozni régi nagy slágerével. Számára most nyert új értelmet a dal.

„A dalhoz készítettem egy képet is, ahol középső ujjammal mutatok be mindenkinek. Ha az elmúlt másfél évben a média egyébként is egy ördögnek állított be, akkor miért ne lehetnék egy kicsit polgárpukkasztó?”

 

Provokatívnak lenni azonban nem elég a sikerhez, a rivaldafénybe való visszatéréshez tökéletes külső is kell!  Nócit sokan még most is túl soványnak látják, ő azonban büszke rá, hogy a negyedik X betöltése után is ilyen formában van. Arról azonban őszintén mesélt a Storynak, hogy arcbőre feszességén szívesen változtatna, és ennek érdekében plasztikai műtéttel varratná fel megereszkedett bőrét.

Ha sor kerülne erre a beavatkozásra, nem fogom eltitkolni, hiszen én minden tettemet eddig is őszintén vállaltam és vállalni fogom.

Nyolc éve nem voltak nyaralni...

A Való világ egykori műsorvezetőjének kisfia véleménye számít igazán, amíg Zsombinak ő a legszebb, addig nem számít neki mások véleménye. Csak azt fájlalja, hogy az elmúlt 8 évben sehova nem tudtak elmenni együtt nyaralni. Bár kétlaki életének köszönhetően gyakran érzi úgy, hogy az egész életük egy nagy vakáció, az utazás vagy anyagi korlátok miatt, vagy időhiányában váratott magára. Most már azonban mindketten úgy érzik, hogy igazán itt az ideje egy anya-fia kalandnak,

"Zsombi nagy vágya Amerika lenne, de én már egy egy szerényebb tengerparti nyaralással is kiegyeznék. Konkrét ötletünk még nincs, Görögország, vagy Spanyolország is szóba jöhet."

Letette a poharat

Nóci őszintén vallott a Storynak egykori súlyos alkoholproblémáiról is. Nem tagadta, hogy megjárta a poklok poklát, de a mélyponton felismerte: ha nem változtat, akár bele is halhat.  Ezután önszántából töltött négy hónapot rehabilitációval, kisfiára addig szülei vigyáztak.

Úgy gondolom, nekem végig kellett mennem a pokolba vezető lépcsőkön ahhoz, hogy végre újra önmagam lehessek. Hiszek a sorsban nincsenek véletlenek.

Szerző M.D.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy hűtőt is elláthat energiával az Anker hordozható energiaállomása

vg.hu

Törölte a Wizz Air a járatukat, ezer euró ráfizetéssel jutott haza egy magyar házaspár

borsonline.hu

Kiadták a riasztást: brutális vihar közelít hazánk felé

mandiner.hu

Itt támadhatja meg Putyin a NATO-t, ha kitör a világháború

life.hu

"Picit megrogytunk" - Szakított Molnár Gusztáv és felesége, Vivien

hirtv.hu

Megrázó részletek a kórházból: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült táncosra

mindmegette.hu

Durva átalakulás: Horváth Gréta előtte-utána fotót posztolt közel 20 kilós fogyásáról

ripost.hu

Újra áll a bál: Most ezért balhézik egymással Suzy és Jolly

ripost.hu

Barátja mellől borult le holtan a kanapéról egy férfi Kiskunfélegyházán

ripost.hu

Horror a magyar sertéstelepen: Sokkot kaptak a Nébih munkatársai – Videó

ripost.hu

Felcsusszant a felső, kibuggyantak alóla a kebelcsoda ringó mellei

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Csomor Csilla: Előfordult, hogy mellőzve éreztem magam

SZTÁRDZSÚSZ

Sosem látott, exkluzív képek kerültek elő Pécsi Ildikóról

SZTÁRDZSÚSZ

Nem titok többé, Schmuck Andor óriási bejelentést tett

SZTÁRDZSÚSZ

Köllő Babett: Ha valaki mellé odaállok, az nem kamu

SZTÁRDZSÚSZ

Sokan aggónak érte: Víz nélkül maradt a kánikula közepén Esztergályos Cecília

SZTÁRDZSÚSZ

Képtelen ellenállni: Falási rohama van Weisz Fanninak - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Nem bír magával a szakítás óta Zámbó Krisztián: különös dolgokat művel - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Komoly döntést hozott Schobert Norbi legifjabb gyerkőce