SZTÁRDZSÚSZ

Végre jó hír érkezett: Hazaengedték a kórházból az EDDA billentyűsét

Óvatosan, de már kijelenthető: Gömöry Zsolt túl van a koronavírus-fertőzés nehezén. Kedden hazaengedték a kórházból. A zenész otthonából nyilatkozott lapunknak. Azt kéri fiataloktól: vegyék komolyan a betegséget és ne bulizzanak.
  • Szerző: Buster

Az EDDA billentyűse minden jel szerint legyőzte a koronavírus-fertőzést, ami két héttel ezelőtt támadta meg a szervezetét. Gömöry Zsolt nagyon rossz állapotban került kórházba, ahonnan kedd délelőtt végül hazaengedték. Most otthon próbál újra erőre kapni. Erről Pataky Attila boldogan számolt be lapunknak, aki a hír hallatán nagyon megkönnyebbült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

„Köszönöm szépen a kérdést, én már egyre jobban, pláne azóta, hogy kedd reggel megcsörrent a telefonom és Zsolti közölte velem, hogy hazaengedték a kórházból. Megkönnyeztem a hírt! Az elmúlt két hetet végigaggódtam érte. Talán jobban féltettem, mint önmagamat, noha én sem voltam jól, de ő nálam is rosszabbul volt. Az, hogy a gyógyulás útjára lépett, az én állapotomra is jó hatással van” – kezdte a -nak Pataky Attila a megkönnyebbüléstől elcsukló hangon. A jó hírt Gömöry Zsoltot is megerősítette.

Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

„Nemrég értem haza és ahogyan Attila, én is megsimogattam az ajtófélfát. Ahogy beléptem a kapun már éreztem, hogy sokkal jobban vagyok. A kórházban fantasztikus ellátásban volt részem, de mégiscsak más, ha az ember otthon lehet” – mondta vidáman az EDDA billentyűse, akit megrohantak az érzelmek, amikor végre hazatért.

„Sokkal színesebbnek látom a világot most, mint korábban. Meglátok minden apró szépséget, amik mellett eddig elsétáltam, vagy természetesnek vettem. Gyönyörű házban lakom, csoda szépek a kert bokrai és még a bútoraim is újra tetszenek, pedig már észre sem vettem őket. Arról nem beszélve, hogy mennyi erőt ad a gyermekeim és a feleségem mosolya...” – mondta lapunknak Gömöry, akire persze még hosszú gyógyulási folyamat vár, de ez a folyamat most felgyorsult… Zsolt ugyanakkor szeretné arra kérni a fiatalokat, hogy fokozottan tartsák be az előírásokat és egy darabig ne bulizzanak. „Tudom, hogy nagyon nehéz most a fiataloknak, hiszen szeretnének élni, bulizni, találkozni a haverokkal, de nagyon fontos, hogy mindezt most ne tegyék! A vírus most leginkább közöttük terjed, ők pedig hazaviszik a szüleikhez és a nagyszüleikhez, akik számára akár végzetes is lehet a betegség. Srácok, legyetek türelemmel, mert a koronavírus nem játék! Higgyétek el, én tudom!” – hangsúlyozta Gömöry.

Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

Pataky Attila: Remélem hétvégén már negatív lesz tesztem

Az EDDA frontemberére hamarosan újabb koronavírus-teszt vár. „Fokozatosan tér vissza az erőm, bár még vannak néha hullámvölgyek. Esténként és éjszakánként időnként még érzem, hogy nem minden tökéletes, de ez a gyógyulási folyamat része, így nem is aggódom. Pénteken megyek majd kontrollra a Szent László Kórházba, ahol ismételten elvégzik a tesztet. Ha annak az eredménye is megjön, már tudni fogom hányas a kabát...” – nyilatkozta Pataky Attila.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?