SZTÁRDZSÚSZ

100 milliós örökség mentheti meg Terry Black gyermekeit

Óriási bajban vannak Terry Black nevelt gyermekei, hiszen az előadóművész szeptember 16-i halála után semmijük sem maradt.
  • Szerző: Buster

Daninak és Fanninak alig egy hónapja maradt arra, hogy elhagyják azt a németországi lakást, melyben apjukkal, Terry Blackkel éltek. Az előadóművész ugyanis hosszú hónapok óta nem fizette a bérleti díjat, mivel halála előtt komoly anyagi gondokkal küzdött, amiről sem gyermekei, sem barátai nem tudtak. Mint ismeretes, a transzvesztita előadó egy barátjára, Árvai Mónikára bízta a gyerekek felügyeletét, aki eleget is tett a végakaratnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az asszony, most igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy Dani és Fanni ne kerüljenek utcára és az időközben felnőtté vált fiú nyugodtan folytathassa tanulmányait Németországban. Ennek érdekében folytatná azt a pert, amit Terry Black tavaly első fokon elvesztett. Az ügy súlya nem csekély, hiszen a 2016-ban elhunyt színésznő, Némedi Mari több mint 100 milliós hagyatékáért folyik a harc.

Halála után ugyanis előkerült egy végrendelet, melyben Némedi három budapesti és két vidéki ingatlanát Fannira hagyta. Ezt a végrendeletet támadták meg a színésznő testvérei. A per során az igazságügyi írásszakértő kijelentette, hogy a végakaraton szereplő aláírás hamis, de Terry Black fellebbezett.

„Némedi Mari éveken át gyakran hangoztatta, hogy mivel saját gyermekeként szereti Fannikát, ő lesz az egyetlen örököse. Erről tanúskodott az a végrendelet is, amit véleményem szerint is ő hagyott hátra. Éppen ezért úgy gondolom, hogy gyámként kötelességem folytatni a harcot a kislány örökségéért”

- kezdte Mónika a -nak. A napilap pénteki számában hosszabban is mesél a jelenlegi helyzetről.

És ezeket olvastad már?