LELKIZŐ

A Margit hídról szórták a Dunába Terry Black hamvait

A szeptember 16-án elhunyt transzvesztita előadó hétfői búcsúszertartása éppen olyan extrémre sikeredett, ahogyan ő maga az életét élte.
  • Szerző: Buster

Akik valóban ismerték Rácz Károlyt, vagyis ismertebb nevén Terry Blacket, egyik ámulatból a másikba estek a búcsúztató szertartáson. Hogy mi történt pontosan a szertartáson és ki az a csalásért évekre elítélt férfi, aki szerves része volt az eseménynek, az kiderül a napilap szerdai számából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

Miután Terry Black gyermekei fogadták a részvétnyilvánításokat, kezükben egy fekete nejlonzsákkal elindultak a Duna felé, hogy teljesítsék nevelőapjuk utolsó kívánságát, vagyis hogy hamvait az édesanyjáéval összekeverve szórják a folyó vízébe. Végül a Margit híd pesti pillérénél álltak meg. Egészen eddig a 18 éves Dani elszántnak tűnt, de végül összetört és képtelen volt a vízbe dobni apja hamvait. Így ezt a feladatot végül a már fent említett és jól ismert férfi vállalta magára. Elővette a nejlonzsákból a fekete kendőt, amit imák mormolása közben ledobott a hídról… Dani ezután könnyeivel küzdve beszélt lapunknak.

Fotó: Ripost

„Az volt a kívánsága, hogy a mama hamvaival együtt szórjuk őt is a Dunába, ami most megtörtént… Nagyon nehéz volt ez, hiszen ő nem csak az apánk volt, de hiszem, hogy az életünket mentette meg akkor, amikor örökbe fogadott minket… Most vége ennek az egésznek, és megmondom őszintén, fogalmam sincs, mi lesz most. Nagyon hiányzik… Visszamegyünk Németországba, ennyit tudok…”

- mondta a hídon állva Rácz Dániel. Hogy mi lesz most az árván maradt gyerekekkel, az is kiderül a napilap hasábjairól.

És ezeket olvastad már?