SZTÁRDZSÚSZ

Távolságtartásra kéri a rajongóit Judy

Az énekesnő szívesen tért vissza a színpadra, és mint kiderült, a rajongók is nagyon örülnek neki.

Egy hétvége alatt négy helyen is fellép Judy! Az énekesnő a Groovehouse oszlopos tagjaként járja az országot, és bár az elmúlt hónapok nehézségei őt is megviselték, örömmel tért vissza a színpadra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Szerencsére az ötszáz fő alatti rendezvények gond nélkül megtarthatóak, mi pedig Zsoltival zenélni akarunk, ezért örömmel lépünk fel kisebb közönség előtt is. Persze, a fesztiválok, nagyobb falunapok az idén elmaradnak, de szerintem most egy zenész sincs abban a helyzetben, hogy válogathasson” – mondta el a -nak Judy, aki minden egyes koncerten érzi az emberek szeretetét.

„Korábban is nagyon örültek nekünk, bárhová is mentünk, de a koronavírus-járvány miatti kihagyás óta még inkább látjuk rajtuk, mennyire vágynak a szórakozásra.”

Judy és Zsolti igyekszenek megtartani a kellő távolságot, hiszen tudják, a vírus még mindig jelen van, habár ezt néha a rajongók elfelejtik.

„Sokszor úgy ölelnek meg egy-egy közös fotó készítésénél, mintha nem is lenne világjárvány, sőt, vannak, akik puszit is adnának. Ez ellen nem lenne kifogásom normális esetben, de vigyáznom kell a családomra, valamint a rajongókért is felelősséggel tartozom. Ilyenkor udvariasan szólok nekik, hogy a saját érdekünkben tartsunk egy kis távolságot, ha pedig ez nem használ, Zsolti erélyesebben odaszól” – árulta el nevetve az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?