SZTÁRDZSÚSZ

Ezt mondta Aurelio az utolsó szó jogán

Az emberrablási ügybe keveredett sztár nagyon nehezen viseli a történteket.
  • Szerző: Ripost

13 óra körül első fokon ítélet születik Aurelio emberrablási ügyében.

A valóságshow-hőst menyasszonya, Dominika is elkísérte a kecskeméti bíróságra, a pár szeptemberben jött újra össze. A szerelmesek egymásba karolva érkeztek meg a tárgyalásra, a lány csókkal bátorította a platinaszőke hajjal érkező Aureliót.

Ám ez a csók sem volt elég ahhoz, hogy Aurelio kibírja sírás nélkül a tárgyalóteremben.

Amikor a bíró arra kérte, hogy mondja el álláspontját az utolsó szó jogán, a sztár zokogva emlékezett vissza a történtekre, miután elővette a jegyzeteit. Azzal kezdte, hogy elismeri, hogy felpofozta és kirángatta a kocsmából az áldozatát, aki 12 éve közeli barátja.

„Én nem azért mentem oda, hogy elraboljak egy nálam három évvel fiatalabb gyereket, akit ismerek tizenkét éve. Azért mentem oda, mert korábban pont vele osztottam meg a lelki bánatomat, szerelmi gondjaimat és további magánéleti dolgaimat” – folytatta a valóságshow-hős, akinek többször is elcsuklott a hangja.

Azt is kijelentette, hogy váltságdíjat sem kért a barátjáért, és aki őt igazán ismeri az tudja, hogy soha nem lenne képes erőszakos cselekedetre.

„Tisztelt bíró úr, én újra elmondom, hogy 28 műsorban szerepeltem. Jelenleg anyámat segítem, a nagymamámat segítem, nekem nincsen nagyobb családom...” – zokogott Aurelio, majd hozzátette: most egy 5-6 fős, fiatalokból álló társaság tönkre akarja tenni, amit az elmúlt években felépített.

A tizenegy perces beszédről videó is készült.

Íme!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?