SZTÁRDZSÚSZ

Múltbéli mély sebei miatt szorong Weisz Fanni

Weisz Fanni megfontoltabban áll a dolgokhoz a válása óta. Pszichológus helyett az édesanyja segített neki feldolgozni a traumákat, ám néha még mindig kísértik a múlt árnyai.
  • Szerző: ripost

Hatalmas fordulatot vett Weisz Fanni élete az utóbbi másfél évben. Hosszú évek után visszatalált a családjához, miután zátonyra futott a házassága. Most kiegyensúlyozottabb, mint valaha, de a háttérben olykor harcok dúlnak még.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mély sebei vannak a múltban történtek miatt Weisz Fanninak

Anyukája segít Fanninak feldolgozni a múltat (Fotó: Instagram)

„A szerelem bolondított meg, ami egy nagyívű kapcsolat során nem meglepő. Aztán kezdtem elveszteni a kontrollt az életem felett, miközben egyre távolabb kerültem a szeretteimtől. Nem is tudom, hol volt az a pont, amikor a sok tiltás ellenére végül találkoztam az anyukámmal. Abban a pillanatban rájöttem: hibát követtem el. Soha nem kapom vissza az elveszett öt évet az életemből” – mesélte a hot!-nak Fanni.

A modell édesanyját, Ágnest is megviselték a történtek.

„Nem kellett megbocsátani neki. Nem szűntem meg szeretni, még akkor sem, amikor azt hittem, örökre elveszítettem. A találkozásunk után éreztem, hogy baj van. Szakember segítségét akartam kérni, mert láttam rajta, hogy lenne mit kiadnia magából, olyan mély sebei vannak. Együttes erővel oldottuk meg a szorongásait. Mostanra úgy érzem, kezd rendbe jönni, bár néha még látom rajta, hogy szorong” – tette hozzá az édesanya.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?