SZTÁRDZSÚSZ

Vonatbalesetet szenvedett lányon segít Curtis

Úgy tűnik, Curtis az elvonó óta megváltozott.
  • Szerző: Angie

Drogbotránya óta Széki Attila, vagyis Curtis elképesztő változáson ment keresztül. Az elvonó után azonnal koncertezni kezdett, gyártja az új dalokat, feleségül vette kedvesét, Krisztát, példásan neveli első szülött kisfiukat és segít, ahol tud.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Kiderült azonban, hogy a rapper nem veri nagydobra ha jótékonykodik. Ez történt a minap is, amikor a elcsípte az egyik Facebook posztját, melyben egy vonatbalesetet szenvedett lány elérhetősége után nyomozott ismerősei között. A lány mindkét lábát elvesztette a tragikus napon, azóta nem tud dolgozni és a gyógyászati segédeszközökre sincs elég pénze.

Horváth Melinda az interneten kért segítséget, ahol mi is felkerestük, hogy meséljen magáról. A lány azonnal elbüszkélkedett vele, hogy kedvence megkereste őt.

Fotó: Facebook / Horváth Melinda

„Curtis írt nekem, hogy jelezze, szeretne segíteni. Azt ígérte, hogy a hónap végén újra jelentkezik, és akkor megbeszéljük a részleteket. El sem tudom mondani, mit éreztem, amikor jelentkezett. Nagyon szeretem Curtist és a zenéjét is, hihetetlen, hogy pont nekem akar segíteni” – kezdte lelkesen a lány, akiről kiderült, évek óta a lakása rabja és minden mozdulat megtétele kínzó fájdalommal jár.

„Idén lesz öt éve, hogy elütött a vonat. A balesetben elveszítettem mind a két lábamat. A táskámat aznap egy vállra vettem, és amikor jött a vonat, a pánt beleakadt és lerántott maga alá. Nem olyan könnyű erről beszélni, mert hiába telt el ennyi idő, látom magam előtt az egészet, ami aznap történt. Látom a lábaimat széttrancsírozva és a műtét utáni időszakra sem könnyű visszaemlékeznem. Az emberek jóvoltából lett egy protézisem, 10 ezer euróba került, de az évek alatt elhasználódott és töri a lábam, komoly fájdalmaim vannak. Emiatt nem tudom elhagyni a lakást, csak itthon közlekedek, de régóta nem jártam már boltba vagy mondjuk a postán” – mesélte a 21 éves lány, aki a férjével együtt mindent megtesz a boldogulásért, de sajnos több százezer forintos eszközökre nincs pénzük.

Ha szeretnél több információt megtudni, olvasd el a hétfői számát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?