SZTÁRDZSÚSZ

Vilmos és Katalin online lenyomják Harryéket

A cambridge-i hercegi pár belehúzott az online térhódításba, és már sokkal sikeresebbek, mint a sussexiek.
  • Szerző: The_M

Amikor Harry és Meghan hátat fordítottak a brit királyi családnak, az addigi Instagram- és Facebook-oldalukról is le kellett mondaniuk. Nemrégiben pedig bejelentették, hogy az összes közösségi oldalt károsnak tartják, ezért egyiken sem lesznek jelen.

Vilmos és Katalin online is gyűjtik a rajongóikat

Vilmos és Katalin online is gyűjtik a rajongóikat (Fotó: Instagram / Chris Floyd)

Azonban napjainkban ezek az oldalak elengedhetetlenek marketing szempontjából, hiszen még az akkora szupersztárok, mint Dwayne Johnson vagy Jennifer Lopez is sok energiát tesznek az online közösségépítésbe. Pedig rájuk enélkül is nagy lenne az igény, ellentétben a sussexi hercegi párral, akik Európán kívül nem számítanak A-kategóriás hírességnek.

Velük szemben Vilmos és Katalin felismerték, hogy jobban jelen kell lenniük az online térben, és ehhez nem elég, hogy a Buckingham-palota sajtóosztálya unalmas fotókat oszt meg a hivatalos eseményeikről. Ezért az Instagram-oldalukat is sokkal személyesebbé teszik, a nevét már meg is változtatták Kensington Royalról, hogy többen találják meg őket. Most pedig elindították a saját YouTube-csatornájukat, ahol hangulatos videókban számolnak majd be mindenről személyesen a rajongóiknak. Ehhez egy olyan menő bemutatkozó videót is készítettek róluk, ami egy hollywoodi sztárnak is megfelelne.

Ennek a folyamatnak volt a része nemrégiben az a kisfilm is, ami a 10. házassági évfordulójukra készült, és annyira tökéletes, hogy azonnal mindenki a cambridge-i hercegi család része akar lenni.

Így miközben az amúgy is sokkal szimpatikusabbnak tartott Vilmosék még nagyobb népszerűségre tesznek szert, addig Harryék Los Angelesből sajnáltatják magukat, és minden más téren elzárkóznak a nyilvánosságtól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?