SZTÁRDZSÚSZ

Verekedésbe keveredett a Sztárban sztár leszek! versenyzője

Venczli Zóra eddig mindenkit elbűvölt a kedvességével és a tehetségével.
  • Szerző: angie

Venczli Zóra egy 25 éves mosolygós, tehetséges lány, akinek hatalmas kék szeme inkább kedvességet, mint vadságot sugall, ám kiderült, a látszat néha csal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sztárban Sztár Leszek !

A Sztárban sztár leszek! énekesnője a -nak elmondta, nehéz gyerekkora volt és bizony a suliban sokáig rossz volt a magatartása. Az is megesett, hogy verekedésbe keveredett!

„Nehezen indult a gyerekkorom, a szüleim elváltak, anyukám pedig rengeteget dolgozott, ezért előfordult, hogy a nagynéném vigyázott rám és a tesómra. A suliban a viselkedésemen érezhető volt, hogy problémás a családi életem. Talán ezért verekedtem és rosszalkodtam gyakran. Aztán elköltöztünk Szigetszentmiklósra és ott megjavultam. Olyan osztályfőnököm lett, aki tudta kezelni a helyzetet és megértette a személyiségemet is. A mai napig extrán introvertált személyiség vagyok, aki bár nyitottnak tűnik, befelé forduló. Jól elvagyok a magam kis világában” – mesélte Zóra, aki most vasárnap rappelni fog és minden vágya, hogy lenyűgözze Majkát, aki bár nem az ő mestere, a véleményére sokat ad.

[relatedArticles

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?