SZTÁRDZSÚSZ

Vége a szerelemnek: Váratlanul szakított Molnár Anikó

Hónapokig élt se veled, se nélküled kapcsolatban rendőrként dolgozó párjával Molnár Anikó. Az egykori Nagy Ő az év végén végleg pontot tett kapcsolatuk végére. Nehezen, de belátta, hogy nincs közös jövőjük.
  • Szerző: BDF

Bár még november elején az egyiptomi romantikus kiruccanásukról boldogan számolt be Molnár Anikó a Facebook-oldalán, mostanra 180 fokos fordulatot vett az élete. Az egykori Nagy Ő a -nak mondta el, hogy az új évet már szingliként kezdte el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Azt gondolom, ha két ember alapvetően nem egyezik, annak sosem lesz jó vége. Rabolhattuk volna egymás idejét, veszekedhettünk volna örökké, kerülgethettük volna tovább egymást némán a lakásban. De minek? Belefáradtam, hogy folyton mondjam, és ő is. Beláttuk, hogy nem működik, és felesleges erőltetni. Új év és új kezdetek. Le kell zárni a múltat. Így állok most ehhez az egészhez. Ahogy a horoszkópok és a jóslatok is megírták, 2019-ben el kell engednem mindent, ami visszahúz, és nem épít, nem fejleszt. Én elengedtem....” – magyarázta Anikó, aki nem tagadja, megviselte a szakítás, és kudarcként éli meg, de megfogadta, hogy nem rágódik a múlton.

„Pontosan nem is tudom megmondani, hogy hány hónapot voltunk együtt. Nagyon sokszor vesztünk össze, aztán békültünk ki újra. De mindennek ellenére azt érzem, hogy jól vagyok. Tényleg. Sokáig dacoltam a barátaimmal, akik többször jelezték, hogy nem működik, és nem feltétlen vagyok jó helyen, én mégis hittem benne. Bizonyítani akartam. Most már elismerem, hogy nem kell erőltetni azt, ami egyszerűen nem megy. Aztán már mindketten éreztük, hogy ha eddig sem működött, az ezredik békülés után sem lesz más a helyzet. Abszolút nincs bennem harag, örülök, hogy le tudtam zárni.”

Anikó az utolsó pillanatokig harcolt azért, hogy helyrehozzák a problémáikat, de végül elengedte Zsolt kezét, és bízik abban, hogy idővel mindketten megtalálják az igazi boldogságot.

Hogy mit mondott még Anikó, elolvashatod a napilap keddi számában. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?