SZTÁRDZSÚSZ

Borzalom, amit Vasvári Vivien átélt kisfiával, egyenruhások mentették meg őket

Szörnyű másfél órán van túl a modell! A tűzoltóknak kellett segíteniük rajta, párján és kisfián.
  • Szerző: Ripost

Sokak rémálmát élte át Vasvári Vivien kisfiával és párjával. Beszálltak a liftbe, hogy a garázsba lemenjenek, majd miután elindultak lefelé, a lift hirtelen megállt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vasvári Vivien

Fotó: Sulyok László

„Nagyon rémes érzés volt. Szerencsére vittünk magunkkal telefont és még térerő is volt, hiszen a liftekben ez ritkán fordul elő. Nem tudom, hogy ha például nincs nálunk mobil és mondjuk nem működik a vészcsengő a liftben, akkor mihez kezdtünk volna” – mondta a Blikknek Vasvári Vivien, akik megpróbáltak mindent, hogy kiszabaduljanak a lift fogságából, végül megnyomták a vészcsengőt és riasztották a karbantartókat.

„Végül a párom riasztotta a tűzoltókat, akik sikeresen kimentettek minket. Mivel hétvége volt, ráadásul délután, ők értek ki a leghamarabb. Edwardka eléggé megijedt attól, hogy beragadtunk a liftbe. Folyamatosan mondogatta nekem, hogy fél, de nem sírt, inkább talán izgatott lehetett” – mesélte a kétgyermekes üzletasszony, aki a veszteglés alatt végig próbálta nyugtatni kisfiát, de csak akkor sikerült ez, mikor már kiszabadultak és találkozhatott kedvenc hőseivel, a tűzoltókkal.

A kisfiam nagyon szereti a tűzoltókat, így mérhetetlen volt a boldogsága, amikor végre kinyílt az ajtó és meglátta az egyenruhás bácsikat. Egyszerűen rajong a tűzoltókért és az autóikért. Végül szerencsésen megúsztuk ezt a kalandot – mondta Vivien.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?