SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan fordulat: vele töltötte a hétvégét a gyászoló Pécsi Ildikó

Minden jel arra mutat, hogy a háború már a múlté.
  • Szerző: Doris

Pécsi Ildikó nagyon nehéz időszakon megy keresztül férje elvesztése óta, de szerencsére vannak, akik mindent megtesznek, hogy mosolyt csaljanak az arcára. A színésznő unokája, Csabi is úgy gondolta, itt az ideje, hogy elássák a csatabárdot. A 21 éves fiú a hétvégén meglátogatta Pécsit, még a temetőbe is elkísérte, hogy együtt emlékezzenek Szűcs Lajosra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

Pécsi Ildikót sokáig meglehetősen viharos viszony fűzte az unokájához, Csabihoz, sokáig úgy tűnt, semmi esély arra, hogy valaha is kibéküljenek. Szűcs Lajos halálával azonban minden megváltozott! Csabi felismerte, hogy gyászoló nagymamájának szüksége van a támogatásra. Ezért már az augusztus 5-i temetésen is ott volt, az augusztus 20-i hosszú hétvégén pedig meglátogatta a színésznőt gödöllői otthonában. Nem túlzás, hogy Ildikóval madarat lehetett volna fogatni!

„Csabi úgy döntött, a hétvégén meglátogatja Ildikót. Nagyon jól érezték magukat együtt, nyoma sem volt a korábbi nézeteltéréseknek. Nosztalgiáztak, régi képeket nézegettek, majd ellátogattak a temetőbe is, hogy egy kicsit elidőzzenek Szűcs Lajos sírjánál. Én úgy látom, Csabi hozzáállása sokat változott, Ildikó pedig nagyon örült a találkozásnak, és persze annak, hogy visszakapta az unokáját” – mondta a -nak Ildikó egyik közeli barátja.

Fotó: Ripost

Csabi korábban azt nyilatkozta, hogy még gyerek volt, amikor a szülei elváltak és a családban elindult a háborúskodás. Mára viszont felnőtt, és pontosan tudja, hogy a nagymamájának szüksége van a támogatásra, arra, hogy valaki fogja a kezét ebben a nehéz időszakban. Bár akkor még nem tudta, mit hoz a jövő, a hétvégi látogatása is azt bizonyítja, hogy komolyan gondolja a békülést.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?