SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan fordulat: Döntött az ügyészség a magyar mulatóskirály ügyében

Az énekes ellen még idén nyáron indult büntetőeljárás tavaly decemberi balesete miatt.
  • Szerző: Doris

Fellélegezhet Kis Grófo, a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség ugyanis megszüntette az ellene folyó eljárást, amit idén júliusban kezdeményeztek közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt.

Ahogy arról a %RIPOST% már korábban beszámolt, az énekes 2017 decemberében ütközött össze két kamionnal az M1-es autópályán, Tatabánya térségében. A balesetben Grófo három utasa sérült meg, a fehér Audi pedig teljesen összetört.

Dr. Miskolczi Ivett, a Komárom-Esztergom megyei főügyészség szóvivője elárulta lapunknak, hogy az ügyészség nyáron 6 hónapra felfüggesztette és közvetítői eljárásra utalta az ügyet, november 29-én pedig meghozták a végleges döntést.

"November huszonkilencedkén az ügyészség jogerősen megszüntette a büntetőeljárást, az ezt megelőző közvetítői eljárást követően. Ehhez a közvetítői eljáráshoz arra volt szükség, hogy a terhelt és a sértett is kezdeményezze, valamint, hogy a terhelt beismerő vallomást tegyen" - nyilatkozta lapunknak a szóvivő.

Természetesen megkerestük Kis Grófót is, aki boldogan erősítette meg a híreket.

"A hír igaz, megszüntették az ellenem folyó eljárást, nagyon örülök a döntésnek. Zenésztársammal, aki megsérült a balesetben azóta is nagyon jó a viszonyunk, mindent megbeszéltünk, szerencsére nem szenvedett komolyabb sérülést"

- mondta a %%-nak a mulatóskirály, aki így nyugodtan készül a karácsonyra, és mindenkinek üzeni, hogy az ünnepek alatt fokozottan vigyázzanak az utakon.

 

 

És ezeket olvastad már?