SZTÁRDZSÚSZ

Vallott az alkoholista sztáranyuka, gyerekei felöltöztetésére se emlékszik

A 39 éves, háromgyermekes sztár egy időben alaposan a pohár aljára nézett, de egy eset felnyitotta a szemét.
  • Szerző: Ripost

Jessica Simpson önéletrajzi könyvében, amely február 4-én fog megjelenni, felidézte azt a napot is, amikor alkoholizmusa a mélypontra jutott. A sztáranyuka beszámolója szerint 2017 halloweenján már reggel fél nyolckor elkezdett inni, és délutánra olyan részeg volt, hogy saját gyermekeire sem tudta ráadni a jelmezt – írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A 39 éves színésznő reggel bedobott egy italt, mielőtt ő és férje, Eric Johnson közös lányukat az iskolába vitték volna. Az esti partira való készülődéskor pedig már nem is tudott magáról, nem tudott állapota miatt a gyermekeinek sem segíteni, azt sem tudta, hogy ki öltöztette fel őket.

Willie, Waylon, Belle and Cowboy Ace #Halloween2017

Simpson hozzátette, hogy borzasztó volt, hogy a gyermekei így láthatják, ezért másnap letette az italt. Családja és barátai segítségével hetente kétszer járt terápiára, hogy józan életet tudjon élni.

Önéletrajzi könyvében a sztár arról is ír, hogy gyermekkorában szexuálisan bántalmazták, az emiatti érzelmi trauma pedig hozzájárult alkohol- és gyógyszerfüggőségéhez. Saját bevallása szerint a karrier nyomása, szorongása és exével, John Mayerrel való viharos kapcsolata is hozzátett az alkoholizmus útján való elindulásához.

És ezeket olvastad már?