SZTÁRDZSÚSZ

Kitálalt Vajna Tímea: meg akarták késelni!

Kis híján tragikus következményei lettek egy álhírnek, ami Andy Vajna özvegyéről terjedt el az interneten.
  • Szerző: ripost

Vajna Tímeát egy internetes portál kérdezte meg arról, hogyan kezeli azt, ha lájkvadász oldalak kipécézik és gyomorforgató álhíreket terjesztenek róla. Az özvegy elmondta, hogy általában a kommentelők hívják fel a figyelmét a gyalázatos tartalmakra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Elküldik ezeket az álhír-oldalakat, amik a közösségi médiában mindenféle aloldalon körbefutnak. Ezeknek a célja a kattintás elérése, a botránykeltés” – kezdte az AcNews-nak Tímea, aki azt is elmondta, nemrégiben durván megfenyegette egy nő az utcán.

„Elszomorít és ebben a fájdalmas időszakban még jobban megvisel. Az a legrosszabb, hogy tehetetlen vagyok ezekkel az anonim szerzőkkel kapcsolatban, akik mindenfélét összehordanak, mintha én nyilatkoztam volna nekik. Amikor Ambrus Zoltán halálával kapcsolatban megjelent egy álhír, miszerint én nem túl illendően nyilatkoztam róla, egy nő nekem esett a belvárosban a fánkozóm környékén. Fel akart lökni és mondta, hogy előveszi a kést és nyakon szúr, mert ezt érdemlem. Ezek az álhírek, amiket elhisznek bizonyos emberek, borzalmas károkat tudnak okozni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?