SZTÁRDZSÚSZ

Üzent a kórházból a koronavírusos Baranyi László

Pozitív koronavírus-tesztje után kórházba került a 93 éves színész, aki egy hét elteltével végre kezdi magát jobban érezni.
  • Szerző: szbd

Baranyi László már közel két hete a Dél-pesti Kórházban gyógyul, miután megfertőződött a koronavírussal. Pedig nagyon vigyázott magára, kitiltotta otthonról a családját és még jó barátja, Sas József temetésére sem ment el. A Família Kft. egykori sztárját a Bors érte utol, és hamar kiderült, hogy már jobban érzi magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors / Végh István

„A héten lesz újabb tesztem, akkor derül majd ki, hogy pozitív vagyok-e még vagy sem, de napról napra jobban érzem magam” – kezdte a Borsnak a színész, aki nem tagadja: eleinte szörnyen érezte magát.

A színész elárulta, mi segítette a betegség legnehezebb pillanataiban.

„A szeretteimre gondoltam, verset mondtam magamnak, és arra gondoltam, ki fogok ebből gyógyulni. Láss csodát, tényleg jobban vagyok, bár az agyam még néha kihagy és a fülem is fáj egy kicsit, de már közel sem olyan, mint mikor bekerültem ide” – tette hozzá a színész.

László a betegség ellenére eltökélte, hogy a feleségével együtt beoltatják magukat. Mindketten regisztráltak a vakcinára, hiszen a jövőben is szeretne védett maradni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?