SZTÁRDZSÚSZ

Ungár Anikó: Már alig várom az oltást

A bűvésznő alig várja, hogy megkapja a koronavírus elleni vakcinát, az elsők között regisztrált az oltásra.
  • Szerző: angie

Az egészségügyben dolgozók beoltása már elkezdődött hazánkban, és hamarosan a veszélyeztetett korosztály is megkaphatja a koronavírus- vakcinát. Ungár Anikó 72 éves lesz idén, és a -nak elmondta, vakon hisz az oltásban, amint lehet, beadatja magának a vakcinát.

Fotó: Ripost

„Alig várom, hogy beoltathassam magam, elsők között regisztráltam az oltásra! Tájékozott vagyok a témával kapcsolatban, tudom, hogy mit kapok, és nem is kérdőjelezem meg a hasznosságát. Az emberiséget mindig is a vakcinák mentették meg. Gondoljunk csak bele, hányféle oltást kaptunk gyerekkorunkban, mennyi bajtól óvtak meg minket”- kezdte Ungár Anikó, aki nem sajnálja az időt, ha szükséges, mindennek utánanéz.

„Hiszek a tudomány fejlődésében, inkább az emberi tudatlanságot tartom nagyon veszélyesnek. Ma már annyi információnk lehet, amennyit csak akarunk. Persze nehéz eligazodni az információk világában, de nem lehetetlen. Sokan attól félnek, hogy túl gyorsan fejlesztették ki a koronavírus ellenszerét, de ne felejtsük el, hogy a Sars miatt már régóta dolgoztak rajta, hiszen alapjaiban megegyezik a két vírustörzs” – mondta a bűvésznő, aki az elmúlt egy évben minden szabályt betartott, de fia, Baronits Gábor nem is hagyta volna az ellenkezőjét.

„A fiam nagyon félt engem, mindent megtett, hogy ne kelljen kimozdulnom itthonról. Szerencsére nem viselt meg nagyon ez az időszak, mert elfogadtam a helyzetet és igyekeztem idomulni hozzá. Már alig várom, hogy visszatérjünk a szabad életünkbe” – fejezte be Ungár Anikó.

 

És ezeket olvastad már?