SZTÁRDZSÚSZ

Újra remek formában van Zámbó Jimmy 94 éves édesanyja – Fotó

Zámbó Jimmy édesanyja mindenkit meglepett.
  • Szerző: Angie

Hétvégén megtartották a 19. Zámbó Jimmy emlékkoncertet, ahol feltörekvő művészeket díjaztak és megidézték a király emlékét. Az estét Rózsa György nyitotta meg, majd Jimmy édesanyja, Anna néni is beszédet mondott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

MTI Fotó

Talán sokan nem számítottak rá, hogy találkoznak az idős hölggyel, hiszen néhány hónappal ezelőtt rossz egészségügyi állapota miatt aggódtak érte. Először szívbetegsége miatt került kórházba, majd bevizesedett a tüdeje, később pedig combnyaktörést szenvedett, ami végzetes lehet egy idős ember számára.

Az aggodalmak tehát nem voltak alaptalanok, azonban Anna néni mindenre rácáfolt: csinosan, gyermekeivel együtt érkezett a Csepeli Munkásotthonba, ahol órákon át a tömeggel együtt ünnepelt.

Fia, Zámbó Árpy a -nak elmondta, minden téren felejthetetlen estében volt részük.

Fotó: Zámbó Árpy

„19. alkalommal rendeztük meg a Zámbó Jimmy emlékkoncertet. Azt kell mondjam az évek alatt most volt a legjobb közönség. Felhőtlen szórakozásban volt részünk, már nem csak korosodó rajongók jöttek el, de fiatal emberek is, akik hajnalig buliztak. Persze ebben nagy szerepet játszottak a fellépőink, akik se perc alatt felpörgették a hangulatot” – mesélte lelkesen Árpy, aki a legjobban mégis annak örült, hogy a családjuk együtt volt az emlékkoncerten.

„Kezdjük ott, hogy anyu nélkül nincs koncert. Nagyon büszke vagyok rá, hogy kezdéstől, azaz este fél héttől, éjszaka fél 2-ig kitartott. Nagyon jól bírta magát. A testvérek is mind ott voltunk, ahogy Jimmy három fia is eljött. Tényleg nagyon jól éreztük magunkat. Ahogy az lenni szokott volt Jimmy Dobos torta is, mondanom sem kell, azonnal elkapkodták a vendégek. Összességében elégedetten dőlhetünk hátra, igényes szép estét szerveztünk„ – fejezte be Zámbó Árpy.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?