SZTÁRDZSÚSZ

Újabb részletek a magyar színészpáros eltitkolt szakításáról

Azt beszélik, már másfél évvel ezelőtt szakított gyerekei édesapjával Schell Judit.
  • Szerző: BDF

Hónapok óta egy ország találgatja, mi vethetett véget a két művész szerelmének. Bármi is történt közöttük, a kapcsolatuk menthetetlenül megromlott. Bennfentesek régóta azt suttogták, hogy közel sincs már minden rendben Schell Judit és Schmied Zoltán között. A kollégáik egyre többet látták a színészt egy fiatal színésznő, Ágoston Katalin társaságában. Judit méltósággal viselte a helyzetet, és továbblépett. Spanyolországba költözött a két kisebb gyermekével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„A távolság megszabadítja az embert az emlékektől, feloldozást nyerhetünk. Szerintem Judit ennél jobban nem is dönthetett volna. (…) Ahelyett, hogy mások sajnálkozását kellene hallgatnia, abszolút a jövőre koncentrál” – mondta el a hot! magazinnak Judit közeli ismerőse.

Azt beszélik, hogy Zoltán és a fiatal színésznő, Katalin között már sokkal régebben szövődött szerelem, mint azt bárki is gondolná. A magánéleti válság akkor vette kezdetét, de Juditék nem engedték el rögtön egymás kezét.

„Már körülbelül egy-másfél éve tart Kata és Zoli viszonya, legalábbis a színházban azóta pletykálnak erről a liezonról, illetve gyakran jöttek-mentek együtt. Eleinte azt hittük, hogy futó románc lesz, sőt egy ideig úgy tűnt, hogy szakítottak, de aztán minden folytatódott tovább” – tette hozzá a neve elhallgatását kérő kolléga.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?