SZTÁRDZSÚSZ

Újabb nem várt fordulat az elhunyt magyar színésznő hagyatéka körül

Minden jel arra utal, hogy Terry Blacknél még sincs lezárt boríték, melyben a tragikus hirtelenséggel elhunyt Némedi Mari végrendeletének másolata lapulna.
  • Szerző: Buster

Terry Black hirtelen előkerült Némedi Mari halálhírét követően, és ahogy korábbi esetekben, most is kulcsszereplővé vált az örökösödési vitában. Korábban Kovács Erzsi hagyatéka kapcsán hallatott magáról, de a volt kormányszóvivő, Daróczi Dávid esetében is színre lépett, mint közeli jó barát.

Most azzal került az érdeklődés középpontjába, hogy kijelentette, nála van Némedi Mari egyetlen és hiteles végakaratának másolata. Melynek tartalmát ugyan nem ismeri, de ígérte, hogy elviszi azt a színésznő ügyvédjéhez, ahol szerinte az eredeti okirat pihen.

A %RIPOST% hétfőn telefonon érdeklődött Némedi Mari ügyvédjénél, hogy megtörtént-e a szombatra ígért találkozó Terry-vel. De ügyvédi titokra hivatkozva nem kaptunk tájékoztatást arról, hogy nála van- e az említett végrendelet. Viszont annyit elárult, nem találkozott Terryvel, aki elviekben pont a végrendelet átadása miatt utazott csak haza Németországból. Így nagyon úgy tűnik, hogy egész egyszerűen nem létezik az a bizonyos lezárt boríték, melyben a Némedi Mari tetemes ingatlanvagyonáról szóló végakarat lapul.