SZTÁRDZSÚSZ

Új pasija nélkül megy nyaralni Liptai Claudia

Két hete robbant a bulvárbomba: a dögös színésznő összejött az ismert cukrásszal, Pataki Ádámmal, aki a családját is elhagyta a kedvéért. Állítólag nagy a boldogság, de nyaralni mégsem együtt mennek. Vajon miért?
  • Szerző: K.R.

Mint ahogy azt a %% már néhány hete megírta, Liptai Claudia ismét egy családos férfival esett szerelembe. Sőt, első közös fotójukat is mi mutattuk meg először.

Claudia elfoglalt ember - televíziós munkái mellett színházi és szinkronszerepei is szép számmal akadnak. Így, aki csapni kezdi neki a szelet az tudhatja, hogy bizony sokszor kell nélkülöznie a dögös sztár társaságát!

Bizonyára Pataki Ádám is tisztában volt ezzel, mégsem eshet olyan jól neki, hogy külön mennek pihenni. A Bors mai cikke szerint ugyanis Claudia nem viszi magával újdonsült szerelmét nyaralására, útitársa csak lánya, Gesztesi Panka lesz.

Ádám egyébként akkor sem volt szerelme mellett, amikor a születésnapját ünnepelte lánya és barátnői társaságában a Balaton partján.
Talán korainak érzik még, hogy Claudia lánya is megismerje a mama új választottját? A Bors szerint egyébként minden rendben van közöttük, a jóképű cukrász kiegyensúlyozott, nyugodt ember, és ez jól kiegészíti Clau lobbanékonyságát.

Claudia a napokban kezdett újra dolgozni a TV2 stúdiójában, ahol az 50 milliós játszma őszi adásait forgatják.

 

Egy esős nyári napon a munka frontján!

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on 2015. július 30.

 

És ezeket olvastad már?