Létrehozva: 2020.08.08.

Tündéri fotók: Először mutatta meg a kamerák előtt kislányát a magyar sztár

Rippel Viktor végig barátnője, Emese kezét fogta a szülőszobán. A híres artista már az első pillanatban elolvadt Lédától, akit rögtön vizsgálatokra vittek az orvosok, nem ment ugyanis teljesen zökkenőmentesen a szülés.

Rippel Viktor először mutatta meg a kamerák előtt 1 éves kislányát, Lédát! A híres artistával a Liget Budapest Projektnek köszönhetően megépült új Városligeti Sportcentrumban találkoztunk, ahová családjával együtt érkezett. Barátnőjével, Emesével öt éve alkotnak egy párt, egy évvel ezelőtt pedig megszületett szerelmük gyümölcse, a gyönyörű Léda.

„Emesével már jó pár éve együtt vagyunk, Léda abszolút tervezett baba volt” – kezdte hatalmas mosollyal az arcán a Ripost-nak Viktor, aki büszkén mesélte el, hogy végig barátnője mellett volt a szülőszobán, és fogta a kezét.

Fotó: Ripost – Rippel Viktor és menyasszonya, Emese, valamint kislányuk, Léda

„Apás szülés volt, és nagyon izgalmas volt számomra. Úgy gondolom, hogy nagyon komoly része a kötődés kialakulásának, hogy már az első pillanatban ott lehettem a kislányom mellett. Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor megláttam a szülőágyon, már akkor is teljesen elolvadtam tőle” – folytatta a híres artista, aki hozzátette, az első néhány percben a felhőtlen boldogság mellé vegyült egy kis pánik is, mert a csöppség nyakára tekeredett a köldökzsinór.

„Volt egy kis ijedelem az elején, Léda nyakára volt tekeredve kétszer a köldökzsinór. Elvitték hirtelen, hogy megvizsgálja egy orvos, de szerencsére mindent rendben talált, és teljesen egészséges a gyerkőc.”

Sok szülő úgy dönt, hogy az utolsó pillanatban, a bébi születésekor szeretnék csak megtudni a pici nemét, ez Emese és Viktor esetében pont fordítva történt.

Fotó: Ripost – Egy éve született meg szerelmük gyümölcse

„Igyekeztünk minél hamarabb megtudni a nemét a névválasztás, a babaszoba kialakítása és a ruhatár miatt is. Emese hozzám hasonlóan nagyon precíz lélek. Szereti, ha minden időben a helyére kerül. Nem akartunk rohanni. Előre gondolkodtunk, így volt mindenre időnk„ - mondta el Viktor, aki a Ripost-nak azt is elárulta, miért a Léda keresztnévre esett a választásuk.

”Igazából volt kilenc hónapunk kitalálni, hogy Léda legyen„ – mosolygott Viktor. „Fellapoztunk néhány utónévkönyvet, és nézegettük a neveket. Amik tetszettek, kiírtuk egy papírra, és időszakosan kihúztuk őket. Aztán eldőlt. De belül azt éreztem, hogy ezt a nevet kell adnunk neki„ – tette hozzá Viktor, aki még fiatal felnőtt volt, amikor első lánya, a most 21 éves Kyara megszületett. Azt mondja, életkorából fakadóan akkor még nem tudta igazán megélni az apaságot.

Fotó: Ripost – Gyönyörű baba a kicsi Léda

”Amikor az első lányom megszületett, folyamatosan jártuk a világot. Amerikában fogant, Japánban kezdett el járni, Németországban tanult meg beszélni. Valahogyan eltűnt az a pici baba időszaka, és ezt most nagyon jó újraélni. Úgy gondolom, hogy most, kicsit érettebb fejjel másképpen állok az apasághoz. Sokkal jobban oda tudok figyelni Lédára. Igyekszem a lehető legtöbb időt arra fordítani, hogy Emesével és Lédával legyek, hogy megéljem az összes hétköznapot, hogy a párom segítségére legyek.„

Rippel Viktor és Emese hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket. „Egy házasságból szálltam ki, ezért még nem vagyunk házasok. A lánykérés már megtörtént, hamarosan tervezzük az esküvőt és a lakodalmat is” – súgta meg kacsintva a Ripost-nak Viktor.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország válasza Lengyelország atomfenyegetésére

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Elon Musk kitálalt az ufókról, döbbenetes dolgot mondott

mandiner.hu

Daniel Freund olyat kapott, amit nem tesz ki az ablakba: egyetlen kínos kérdés elhallgattatta

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Ördög Nóra fürdőruhás fotóitól felforr a levegő

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri: videón, ahogy Dér Heni kisfia legózik - ilyen nagyot nőtt már Beni

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen részleteket mesélt Rubint Réka és Schobert Norbi életük nagy pillanatáról