SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi élő videóban fejtette ki a véleményét Tóth Gabiról

Tóth Andi és Tóth Gabi vitája már napok óta tart, jóllehet, a fiatal énekesnő szerint már egy éve megromlott közöttük a viszony.
  • Szerző: ripost

Tóth Andi csütörtök este élő videóban beszélt Tóth Gabival kapcsolatos konfliktusáról, jóllehet, napokkal ezelőtt azt mondta, többet nem kívánja kommentálni a köztük levő feszültséget és annak következményeit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A két énekesnő között a hét elején robbant ki a vita, amikor Tóth Andi megosztotta Tóth Gabi egyik posztját, amit egy zárt csoportba írt a fiatal énekesnőről.

Tóth Andi

Tóth Andi áldozatnak érzi magát (Fotó: Ripost)

„Én most sem haragszom Gabira, nincsenek bennem rossz érzések. Tudtam, hogy ezzel most bombát fogok robbantani, de két tűz között álltam, hogy melyik kezembe harapjak. Vagy eltussolom a dolgot és hagyom, hogy ócsároljon, vagy robbantom bombát és erről fog szólni minden két hétig. Nem ez volt az első eset. Mit is csináltam? Csak lefotóztam Gabi véleményét úgy, ahogy van és kitettem az oldalamra. Szerintem ez a csoport egy kicsit gáz, és bennem nincs rossz érzés, csak foglalkozzunk a saját dolgunkkal. Tehát én egy rossz szóval sem illettem Gabit, az elmúlt egy évben sem. Csinált egy videót, ami felidegesített, mert sok dolgot állított benne, ami nem igaz. (...) Tisztázzuk, hogy sosem írtam neki semmi bántót. Ha nem fenyegetett volna perrel, és nem írt volna privát üzeneteket... Én mindig kedvesen válaszoltam neki. (...) Nekem nincs rossz érzésem vele, én nem kerülök senkit. Szívesen odaállok elé” – fogalmazott Andi.

Az énekesnő úgy érzi, hogy mindenki őt tekinti célpontnak, mert divat lett őt bántani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?