SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andinál betelt a pohár: őszintén megmutatta, hogy mi az igazság

Az énekesnő megelégelte a kommentháborút.
  • Szerző: Ripost

Tóth Andinak elege lett abból, hogy folyton kritizálják őt, szerinte ok nélkül. A legtöbb bejegyzése alatti hozzászólásban a követői igyekeztek jobb belátásra bírni az énekesnőt, mert meg vannak róla győződve, hogy közösségi oldalán való viselkedésével rossz példát mutat a fiataloknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Muszáj reagálnom erre a kommentháborúra – amit nagyon élvezünk olvasni – ahogy az a sok megszomorodott, besavanyodott, frusztrált ember kínlódik és próbálja levezetni rajtam a saját elégedetlenségét„ – mondta Instagramján közzétett videójában az énekesnő. „A példamutatást rendszeresen próbáljátok rám erőltetni. Azért jöttem ebbe az országba 15 évesen, hogy énekeljek és adjak valamit a dalaimmal. Ebbe a munkakörbe nem tartozik a példamutatás. Ha szültetek, neveljétek őket.”

Tóth Andi ezután megmutatta, amit eddig csak ő láthatott: azt a statisztikát, hogy milyen korosztály követi – figyelt fel rá a Bors.

Fotó: Instagram

„Egyértelműen láthatod, hogy az engem követő korosztály a 25-34 éves emberek. A tizenévesek mindössze a követők négy százalékát teszik ki, a kommentekben kritizáló anyukák és apukák pedig ennek a négyszeresét„ – mutatott rá az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ? (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?