SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, mire költi a milliókat a Totem két győztese

Varga Viktor szerint győzött a jóság és az igazság, Ekanem Bálint Emota először az édesanyját hívta fel, hogy elújságolja: megnyerte a kalandreality-t.
  • Szerző: Doris

Nem mindennapi fordulatot hozott péntek este a TV2-n látható kalandreality, a Totem döntője!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kiderült, mire költi a milliókat a Totem két győztese

Fotó: TV2

Ahogy az már kiderült, a Bakony festői szépségű tájain zajló versenyt a Farkasok csapatának két versenyzője, Varga Viktor és Ekanem Bálint Emota nyerte, miután a végső kincskeresés során fölényes győzelmet szereztek a Szarvasok két finalistája, az Oczella-lányok ellen.

A két győztes Farkas a -nak értékelte a Totemben átélteket, és azt is elárulták, mire költik a fejenként ötmillió forintot.

„Amikor kiderült, hogy mégsem estem ki a versenyből, sőt, bejutottam a döntőbe, kettős érzés kerített a hatalmába. Természetesen örültem a csavarnak, de kicsit szomorú is voltam, hiszen már meghoztam egy döntést, amit felülbíráltak úgy, hogy nem tehettem semmit. Ezen persze felülemelkedtem, és amikor Viktorral megnyertük a kincskeresést, földöntúli boldogságot éreztem. Beleadtunk mindent” – kezdte a -nak Bálint, aki egy különleges, szinte égi segítséget is kapott a döntő napján.

„Pápán keresztül utaztunk a döntő napján a kincskeresés helyszínére. Tudni kell, hogy én pápai vagyok, és hihetetlen erőt adott az, hogy a nagy megmérettetés előtt átmentünk a szülővárosomon, láttam a tesómék házát is! Utána már csak azzal foglalkoztam, hogy hozzuk ki magunkból a maximumot” – árulta el a The Biebers énekese, aki a nagy kaland elején szinte lehetetlennek tartotta, hogy legyőzzék a Szarvasokat. Már csak azért is, mert Bálint szerint a rivális csapat állóképességben messze felettük állt. A Farkasok ereje a csapategységben rejlett a győztes versenyző szerint.

Kiderült, mire költi a milliókat a Totem két győztese

Fotó: TV2

„A szívünk hajtott minket előre! Én egyébként kicsit önbizalomhiányos vagyok, a műsornak köszönhetően viszont jóval magabiztosabb lettem. Viktorral nagyon jóban lettünk, de a többi Farkassal is rendszeresen találkozom, igazi falka lettünk. Ami az ötmilliós nyereményt illeti, a pandémia alatt belevágtam egy szólóprojektbe, írtam pár saját dalt, azokat szeretném kiadni, a nyereményt is erre fordítom. Ha minden jól megy, az első dal már októberben kijön” – újságolta Bálint, aki az anyukáját hívta fel először a győzelem után.

Természetesen Varga Viktort is megkerestük, aki elárulta, a Totem visszaadta az emberiségbe vetett, sokáig elveszettnek vélt hitét!

Kiderült, mire költi a milliókat a Totem két győztese

Fotó: TV2

A sokoldalú énekes szerint Bálint példaértékű dolgot vitt véghez, amikor feláldozta önmagát.

„Amit Bálint tett, az egyik legfőbb emberi erény, amire csak nagyon kevesen képesek. Nyilván ez egy játék volt, de mégis valahogy az egész emberi társadalom egy zanzásított változata. Többször is előfordult ebben a műsorban, hogy győzött az igazság és a jóság. Nagyon szép gesztusokat adtunk végig egymásnak, úgy hiszem, a Farkasok igazán állták a sarat” – kezdte a -nak Viktor, aki szerint a műsorban remekül megfigyelhető volt a két embertípus. Az, amelyik inkább egyéni játékos, és magukat helyezik előtérbe, és a másik, aki tud egységben, csapatban gondolkodni. A Totem előtt az énekes is az előbbi csoportba tartozott, de a mikroközösségben töltött hetek alatt megtanulta, hogy legyen igazi csapatjátékos, a legnagyobb ajándék pedig az volt számára, hogy visszanyerte az emberiségbe vetett hitét.

Kiderült, mire költi a milliókat a Totem két győztese

Fotó: TV2

Viktor azt is elárulta, hogy az ötmilliós nyeremény felét a házépítésbe fekteti majd, hogy végre felépüljön álmai otthona, a másik feléből pedig lemezt készít a Farkasfalka többi tagjával, például Bálinttal vagy Busa Pistivel.

Viktor egyébként a barátnőjét, Lilit hívta fel először, amikor ő lett a vadon egyik ura.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?