Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2021.09.18.

Kiderült, mire költi a milliókat a Totem két győztese

Varga Viktor szerint győzött a jóság és az igazság, Ekanem Bálint Emota először az édesanyját hívta fel, hogy elújságolja: megnyerte a kalandreality-t.

Nem mindennapi fordulatot hozott péntek este a TV2-n látható kalandreality, a Totem döntője!

Fotó: TV2

Ahogy az már kiderült, a Bakony festői szépségű tájain zajló versenyt a Farkasok csapatának két versenyzője, Varga Viktor és Ekanem Bálint Emota nyerte, miután a végső kincskeresés során fölényes győzelmet szereztek a Szarvasok két finalistája, az Oczella-lányok ellen.

A két győztes Farkas a Ripost-nak értékelte a Totemben átélteket, és azt is elárulták, mire költik a fejenként ötmillió forintot.

„Amikor kiderült, hogy mégsem estem ki a versenyből, sőt, bejutottam a döntőbe, kettős érzés kerített a hatalmába. Természetesen örültem a csavarnak, de kicsit szomorú is voltam, hiszen már meghoztam egy döntést, amit felülbíráltak úgy, hogy nem tehettem semmit. Ezen persze felülemelkedtem, és amikor Viktorral megnyertük a kincskeresést, földöntúli boldogságot éreztem. Beleadtunk mindent” – kezdte a Ripost-nak Bálint, aki egy különleges, szinte égi segítséget is kapott a döntő napján.

„Pápán keresztül utaztunk a döntő napján a kincskeresés helyszínére. Tudni kell, hogy én pápai vagyok, és hihetetlen erőt adott az, hogy a nagy megmérettetés előtt átmentünk a szülővárosomon, láttam a tesómék házát is! Utána már csak azzal foglalkoztam, hogy hozzuk ki magunkból a maximumot” – árulta el a The Biebers énekese, aki a nagy kaland elején szinte lehetetlennek tartotta, hogy legyőzzék a Szarvasokat. Már csak azért is, mert Bálint szerint a rivális csapat állóképességben messze felettük állt. A Farkasok ereje a csapategységben rejlett a győztes versenyző szerint.

Fotó: TV2

„A szívünk hajtott minket előre! Én egyébként kicsit önbizalomhiányos vagyok, a műsornak köszönhetően viszont jóval magabiztosabb lettem. Viktorral nagyon jóban lettünk, de a többi Farkassal is rendszeresen találkozom, igazi falka lettünk. Ami az ötmilliós nyereményt illeti, a pandémia alatt belevágtam egy szólóprojektbe, írtam pár saját dalt, azokat szeretném kiadni, a nyereményt is erre fordítom. Ha minden jól megy, az első dal már októberben kijön” – újságolta Bálint, aki az anyukáját hívta fel először a győzelem után.

Természetesen Varga Viktort is megkerestük, aki elárulta, a Totem visszaadta az emberiségbe vetett, sokáig elveszettnek vélt hitét!

Fotó: TV2

A sokoldalú énekes szerint Bálint példaértékű dolgot vitt véghez, amikor feláldozta önmagát.

„Amit Bálint tett, az egyik legfőbb emberi erény, amire csak nagyon kevesen képesek. Nyilván ez egy játék volt, de mégis valahogy az egész emberi társadalom egy zanzásított változata. Többször is előfordult ebben a műsorban, hogy győzött az igazság és a jóság. Nagyon szép gesztusokat adtunk végig egymásnak, úgy hiszem, a Farkasok igazán állták a sarat” – kezdte a Ripost-nak Viktor, aki szerint a műsorban remekül megfigyelhető volt a két embertípus. Az, amelyik inkább egyéni játékos, és magukat helyezik előtérbe, és a másik, aki tud egységben, csapatban gondolkodni. A Totem előtt az énekes is az előbbi csoportba tartozott, de a mikroközösségben töltött hetek alatt megtanulta, hogy legyen igazi csapatjátékos, a legnagyobb ajándék pedig az volt számára, hogy visszanyerte az emberiségbe vetett hitét.

Fotó: TV2

Viktor azt is elárulta, hogy az ötmilliós nyeremény felét a házépítésbe fekteti majd, hogy végre felépüljön álmai otthona, a másik feléből pedig lemezt készít a Farkasfalka többi tagjával, például Bálinttal vagy Busa Pistivel.

Viktor egyébként a barátnőjét, Lilit hívta fel először, amikor ő lett a vadon egyik ura.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

borsonline.hu

Hatalmas UFO bukkant elő a semmiből, sokkot kaptak az emberek

magyarnemzet.hu

Dárdai Pál felesége elsírta magát, de kénytelen beletörődni a helyzetbe

ripost.hu

Mindenkit meglepett Kulcsár Edina, bejelentette a nevet

hirtv.hu

Rózsák háborúja: Varga Judit kapcsolati erőszakról posztolt közösségi oldalán

lakaskultura.hu

Örökké divatos tapéta: mi a különbség és melyiket fajtát válaszd?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Liu Shaolin Sándor megforgatta a magyarok szívében a kést

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

A „gyermekvédő” Lakatos Márk kiskorú fiúkra vadászik az interneten

SZTÁRDZSÚSZ

POL Imi: „Elég szomorúan jöttem el, hiszen Noémival is véget ért...”

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri anya-lánya fotó: ilyen sokat nőtt Tücsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Opitz Barbi durva kommenteket kapott férfi követőitől

SZTÁRDZSÚSZ

Kulcsár Edina szívhez szóló vallomása: „Annyit agyalok a gyerekeimen…”