SZTÁRDZSÚSZ

Így élte meg a bevásárlást koronavírus-járvány idején ez a magyar sztár

Nem mindenki tartja be a szabályokat a koronavírus-járvány alatt. A műsorvezetőt aggasztja az emberek viselkedése.
  • Szerző: RIPOST

Tolakodó vásárlók elől kellett menekülnie Erdélyi Mónikának egy áruházban. A felelőtlen embe­rekről közösségi oldalán fakadt ki a műsorvezető, mire kapott hideget-meleget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Történt ugyanis, hogy Mónika elment vásárolni egy olyan hipermarketbe, ahol békeidőben csak lézengenek az emberek vasárnap délután. Nem úgy most!

„Muszáj volt két hét után friss gyümölcsöt, zöldséget venni a legközelebbi hipermarketben. Ami ott fogadott, az borzalmas. Tömve volt. Az eladó szerint reggel kilenctől délig senki, most viszont tömegnyomor. Az embe­rek fele rendesen maszkban, kesztyűben, a másik fele viszont mintha fittyet hányna mindenre, se maszk, se kesztyű. A legtöbben televásárolták a kosarukat, hogy minél kevesebbszer kelljen az üzletbe menniük, de voltak, akik csak egy-két dologért ugrottak be” – magyarázta Mónika, akit az bosszantott fel igazán, hogy néhányan mintha szándékosan rájátszottak volna a másik ijedelmére.

„Két olyan ember is volt – egy nő és egy férfi –, aki olyan közel jött hozzám, hogy konkrétan menekültem előle. De ők csak jöttek utánam, jöttek, alig bírtam kitérni. Amikor a hűtőpultnál álltam, egy nő olyan közel hajolt be a pultba a joghurtért, hogy hátra kellett ugranom, nehogy összeütközzünk. Miközben a hangosbemondóban ötpercenként azt harsogják, hogy tartsunk egymástól másfél-két méter távolságot. Azt is elmondták már százszor, hogy egy családból csak egy ember menjen vásárolni. A mellettem lévő sorban állt egy apuka, a terhes anyuka, és két öt év körüli kisfiú is ott fickándozott a bevásárlókocsiban. A szülőkön volt maszk, a gyerekeken nem. Vannak emberek, akiken nem lehet segíteni. Nem lehet megérteni, hogy nagyon nagy a baj?” – tette fel a költői kérdést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?