SZTÁRDZSÚSZ

Jövőbeni terveiről vallott Majka menyasszonya: Picit önzőbb leszek!

Majoros Hajnalka szerencsésnek érzi magát, amiért ennyi éven keresztül otthon maradhatott a fiaival, ám hamarosan a saját álmait is meg szeretné valósítani.
  • Szerző: ripost

Majoros Hajnalka szerencsésnek érzi magát, amiért kilenc éve, első fia születése óta otthon lehet a gyermekeivel. Az egykori playmate egyáltalán nem bánja, hogy az utóbbi néhány évben nincs már rivaldafényben, élvezi az anyaságot, illetve azt, hogy Majkának köszönhetően megválogathatja, milyen munkákat vállaljon el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: ATV

Hajni azonban szeretné a közeljövőben megvalósítani a saját álmait, amire lehetősége nyílt most, hogy a fiai nagyobbak.

„Nem sírom vissza az éjszakázást, viszont Olivér lassan négyéves, ezért a jövőben picit önzőbb leszek. Jobban oda kell figyelnem saját magamra. Szerencsés vagyok, amiért éveken keresztül otthon lehettem a gyerekekkel, de most 36 évesen azon szakaszában vagyok az életemnek, amikor egy csomó olyan dologba kell belekezdenem, amihez semmi közöm nincsen” – mondta el az édesanya a Mondd el Tatár Csillának vasárnap esti, 22.20-kor kezdődő adásában, az ATV műsorán.

Hajni festéssel szeretne foglalkozni, mert úgy érzi, abban jól ki tudná teljesíteni a művészi hajlamait, ezért a jövőben ezt szeretné tanulni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?