SZTÁRDZSÚSZ

Szörnyű baleset, rohammentővel vitték kórházba Medveczky Ilonát

A táncművésznő házimunka közben esett le egy kisszékről. Pokoli fájdalmai voltak.
  • Szerző: Doris

Súlyos baleset érte Medveczky Ilonát!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A táncművésznő másfél hónappal ezelőtt esett le házimunka közben egy kisszékről, több helyen is eltört a keze. Annyi lélekjelenléte még volt, hogy kihívja a mentőket, akik azonnal kórházba szállították. Ott aztán kiderült: meg kell műteni.

„Pokoli fájdalmaim voltak. Három helyen szenvedtem nyílt kéztörést. Én már a baleset pillanatában tudtam, hogy ennek műtét lesz a vége” - kezdte a hot! magazinnak Medveczky, akit öt órán keresztül operáltak.

„Lemezekkel illesztették össze a nyílt töréseket: két 15 centis fémet ültettek be a kezembe” – mesélte a táncművésznő, akinek a csuklóját csavarokkal rögzítették. A komoly sérülések ellenére pár nap pihenés után ugyanúgy folytatta a munkát, ami – mint mondja – eltereli a figyelmét a fájdalmairól.

„Folyamatosan járok gyógytornára a kórházba, szépen javul a kezem. Valószínűleg már soha nem tudom majd teljesen a magasba emelni, de történtek már csodák. Már egészen jól érzem magam, szerencsére az egészségem tökéletes, élem tovább az életem” – jelentette ki optimistán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?