SZTÁRDZSÚSZ

Lelép az országból Szandi lánya: Ide költözik Blanka

Ha minden a tervek szerint alakul, az énekesnőnek egy évre el kell búcsúznia nagylányától, Blankától, aki bentlakásos bébiszitterként dolgozik majd egy családnál.
címkék:

Óriási kaland előtt áll Szandi lánya, Bogdán Blanka: augusztusban Amerikába költözik!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 21 éves lány egy au-pair-programon keresztül talált egy családot a tengerentúlon, ahol majd a gyerekekre vigyázhat.

Szandi fájó szívvel engedi el a lányát Amerikába

Szandi fájó szívvel engedi el a lányát Amerikába (Fotó: Metropol)

Augusztusban mehet

Ez a fajta munka pedig egyáltalán nem áll távol Blankától, ugyanis már a tanulmányai mellett is dolgozott és a mai napig több mint 15 gyerekre vigyáz. Édesanyja és az egész családja is nagyon büszke rá, az első pillanattól támogatják őt.

„Ha minden a tervek szerint alakul, augusztus végén San Franciscóba költözik egy évre. Eddig három lehetséges kiutazási dátum is volt, de a vírus miatt még nem adnak ki vízumot, úgyhogy az augusztusi időpontban is csak reménykedünk. Mi nagyon örülünk a döntésének, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy a gyerekeink boldogak legyenek. Ha Blanka számára ez okoz örömet, akkor mi teljes vállszélességgel támogatjuk őt” – mondta Szandi a Metropolnak.

Aggódik érte

„Nagy biztonságot jelent, hogy egy családhoz megy ki, nem csak úgy bele a nagyvilágba. Persze féltem, de tudom, hogy minden rendben lesz vele, hiszen nagyon talpraesett, simán megállja majd a helyét egy másik kontinensen is. Éppen ezért igyekszem nem túlaggódni a dolgot, szeretném, ha megélné a szabadságát. Biztosan rettenetesen fog hiányozni, hiszen nagyon különleges a mi kapcsolatunk, de majd próbáljuk meglátogatni” – tette hozzá Szandi.

Mindent megbeszélnek

Szandi és Blanka között nagyon különleges kapocs alakult ki. Az anya-lánya páros mindent meg tud osztani egymással, együtt énekelnek a színpadon, sőt a légtornát is közösen próbálták ki.

„Közöttünk nagyon szoros a kapcsolat. Hasonló a habitusunk, impulzív személyiségek vagyunk. Talán ezért is jövünk ki ilyen jól egymással, mert bár hasonló az alaptermészetünk, közben mégis mások vagyunk. Blanka sokkal racionálisabb, mint én, ő szokott visszahúzni a földre. Emellett pedig mindent meg tudunk beszélni egymással, ami nagyon sokat jelent számomra” – mondta Szandi.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?