SZTÁRDZSÚSZ

Ezért él távkapcsolatban férjével a gyönyörű magyar modell

Sydney van den Bosch évek óta sokakat lep meg azzal, hogy távkapcsolatban él, a férje ugyanis vidéken, most épp Győrben focizik.
  • Szerző: szbd

A napokban már a harmadik házassági évfordulójukat ünnepelte Sydney van den Bosch és szerelme, Egerszegi Tamás. A nagy nap alkalmából a szerelmesek visszatértek oda, ahol három éve kimondták a boldogító igeneket.

„Vannak olyan helyeink, ahova rendszeresen visszatérünk, ilyen Zalacsány, ahol az esküvőnk volt, avagy az olasz étterem, ahol Tamás megkérte a kezem. Ezek a mi randihelyeink” – árulta el a Blikknek Sydney, aki évek óta sokakat lep meg azzal, hogy távkapcsolatban él, a férje ugyanis vidéken, most épp Győrben focizik.

Sydney a házasságáról mesélt

Sydney a házasságáról mesélt (Fotó: Ripost)

„Sokan nem értik, mi hogy tudunk így élni, de nekünk ez a természetes. Most egyébként éppen együtt élünk, én pedig ilyenkor átállok kiszolgáló üzemmódba, főzök, mosok, takarítok. Tamást ráadásul a foci-Eb miatt el is vesztettük egy kicsit” – tette hozzá, és a családalapításról is mesélt.

„Persze, szeretnénk majd gyereket. Tamás korábban szeretett volna harminc éves korára apuka lenni, ez azonban már nem következik be, hiszen nemsokára lesz a szülinapja. Jelenleg azonban annyi egészségügyi nyavalyám van, hogy ez egyelőre nem téma. Persze, ez nem jelenti azt, hogy a családtól nem kapjuk meg akár naponta a kérdést” – magyarázta a gyönyörű modell.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?