SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos betegsége örökre nyomot hagyott Bódi Margón

Az ötvenhárom éves énekesnő a mai napig szenved az infarktusa okozta károsodásoktól, hiszen ezek nagyban megnehezítik mindennapjait.
  • Szerző: MMB.

Bódi Margó teljesen váratlanul, mindenféle előjel nélkül kapott agyi infarktust jó néhány hónappal ezelőtt. Az énekesnő éppen a színpadon állt férjével, amikor észlelte az ijesztő tüneteket.

A Fem3 Café csütörtöki adásában részletesen mesélt élete legnehezebb időszakáról, és arról, hogy a mai napig szenved súlyos betegsége következményeitől.

Másfél évvel ezelőtt átment egy rög a fejemen, és ahol ez átment, ott roncsolta az agyamat. Óriási fülzúgást éreztem, szédültem és teljesen megzavarodtam. Sajnos azóta is folyamatosan zúg a fülem, körülbelül öt-hat óra után teljesen elfáradok, és a szavakat is sokkal nehezebben találom.

"Félévente pedig infúziós kezelésre kell járnom" - tette hozzá, ettől pedig olyan csúnya lett a karja, hogy azt, Fekete Szemek énekesnője szerint, csak tizennyolcas karika mellett lehetne megmutatni.

Műsorvezetőtársa, a hamarosan külföldre költöző Berki Krisztián  testközelből ismeri a szélütés következményeit, nagymamája ettől maradandó károsodásokat szenvedett.

A nagymamám 93 éves, mostanában kapott stroke-ot. Annyira rossz ezt megélnem unokájaként, hiszen látom, hogy akarja mondani a szavakat, de a betegség miatt sokkal nehezebben kommunikál.

"Szörnyű ez az állapot, és sajnos nála ez  már visszafordíthatatlan" - osztotta meg a nézőkkel életének fájdalmas részleteit a showman.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?