SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos balesetet szenvedett a magyar énekesnő, másfél métert zuhant

Azonnal mentőt hívtak hozzá és kórházba szállították. Még mindig pokoli fájdalmai vannak.
  • Szerző: Doris

Rájár a rúd Marcellinára! Egy évvel azután, hogy súlyos quadbalesetet szenvedett az Alpokban, most a saját kertjében törte össze magát. Egy szerencsétlen lépés következtében másfél métert zuhant, félájultan kellett bevinni a lakásba. Azonnal mentőt hívtak hozzá és kórházba szállították. Még mindig pokoli fájdalmai vannak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Marcellina a nyári árvizet okolja újabb súlyos balesetéért. Akkor sérült meg ugyanis a kertjében található stég, amit azóta sem sikerült megjavítani. Ezért történhetett, hogy szerdán, egy szerencsétlen lépés következtében az énekesnő másfél métert zuhant a stégről, a meredek partoldalra esett. Elvesztette az eszméletét.

„A párom és a fia alig tudtak felvinni a kertbe. Félájult voltam, alig tudtam magamról. Sajnos nemcsak a jobb vállam és karom sérült meg, hanem a fejemet is csúnyán beütöttem. Az egész jobb oldalamat véres zúzódások borítják” – kezdte a -nak Marcellina, akihez azonnal mentőt hívtak és a Központi Baleseti Ambulanciára vitték. Órákon át vizsgálták, és bár az orvos egy napra benn akarta tartani, az énekesnő végül saját felelősségre hazament.

Fotó: Ripost

„Egy tévés produkcióra is készülök, valamint a Művészek a Művészekért nevű nagyszabású jótékonysági koncerten veszek részt november 11-én a Kongresszusi Palotában” – folytatta Marcellina.

Az énekesnő fájdalmai a baleset másnapjára már nemcsak a jobb oldalára terjednek ki, hanem konkrétan minden testrésze sajog, mert az első sokk után már az összes sérülést érzi. Az orvosok azt tanácsolták neki, hogy a fájdalom ellenére ne kímélje karját és kezét, hanem jegelje és inkább gyógytornával erősítse a sérült végtagot.

Ha érdekel, hogy van most, keresd a pénteki lapszámát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?