SZTÁRDZSÚSZ

Soha nem találnád ki, milyen munkát kapott Ambrus Attila

Ambrus Attila évek óta tart előadásokat az újrakezdésről, ahogy közönségtalálkozókra is eljár.
  • Szerző:

A mondás szerint, rablóból lesz a legjobb pandúr. Ez esetben a bankrablóból pénzügyi tanácsadó lett, akinek a szavára sokan adnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Ambrus Attila hosszú éveket töltött rácsok mögött, ám szabadulása után sikerült új életet kezdenie. Tudta, hogyan kell felhasználni a hírnevet, mindemellett kitanult egy szakmát és a börtön falai között bizonyítványt is szerzett. Sokan felnéznek rá, amiért sikerült jó útra térnie, sőt vannak, akik egyenesen tudni akarják a titkot, hogy volt képes a hátrányból előnyt kovácsolni.

„Több multinacionális cég vezetője is eljön hozzám és kikéri a véleményemet. Sokszor elgondolkodtam, hogy miért pont az enyémet, hiszen nem vagyok szakember, de aztán rájöttem, hogy azért választanak engem, mert közérthetően, emberi nyelven fogalmazok. A cél minden esetben a változás. Azt akarják tudni, hogy miként lehet a negatív helyzetből ismét a csúcsra jutni. Természetesen szó esik ilyenkor a pénzügyekről és a piaci kereslet-kínálat alakulásáról is” – árulta el a Viszkis, aki, bűnöző múltja miatt, soha nem gondolta volna, hogy egyszer még ő osztogat tanácsokat, hogy a tapasztalatai apján cégek teljes arculata változhat meg, de megtörtént.

Ha még több részletet szeretnél megtudni, keresd a hétfői lapszámát!

És ezeket olvastad már?