SZTÁRDZSÚSZ

Schobert Norbi kisfia szó szerint lenyomta a zaklatóját

A súlya és ismert szülei miatt korábban gyakran bántották, de Norbika követte édesapja tanácsát, és kiállt magáért.
  • Szerző: Buster

Nem titok, hogy a gyerekek egymás között néha kegyetlenek tudnak lenni. Schobert Norbi fiát is csúfolta egy másik gyerek az iskolában, amikor még pufók kissrác volt. Norbikával két évvel ezelőtt azonban nagyot fordult a világ. Sportolni kezdett, lefogyott, és elindította a saját hivatalos Instagram-profilját, amit mára több mint 25 ezren követnek. Főleg fiatalok, akik számára kezd követendő példává válni, hiszen éppúgy az egészséges életmódot hirdeti, ahogyan ismert szülei is teszik. A 14 éves kamasz azonban sokat küzdött a sikerért.

„Már iskolába jártam, amikor először szembesültem azzal, hogy az én szüleimet mindenki ismeri. Eleinte csak az tűnt fel, hogy másképp néznek rám, mint a többiekre, aztán rá kellett jönnöm, hogy ezt a helyzetet nem mindenki képes a helyén kezelni.

Előfordult, hogy emiatt megtámadott egy idősebb fiú.

Egy ideig igyekeztem nem foglalkozni vele, de eljött az a pont, amikor már szólnom kellett otthon. Apuék először a tanárokkal beszéltek, majd a szüleivel, de igazából semmi nem hatott. Így végül abban maradtunk, hogy álljak ki magamért és védjem meg magam, ha helyzet van”

– kezdte a %%-nak az ifjabb Schobert Norbi, aki a keddi napilapban részletesen is elmeséli, hogyan rendezte a zavaró helyzetet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?