SZTÁRDZSÚSZ

Excel-táblázatba gyűjti a keresztneveket a várandós Rúzsa Magdi

A hármas ikrekkel várandós énekesnő és férje lelkesen gyűjtögetik a keresztneveket.
  • Szerző: szbd

Rúzsa Magdi és férje egy Excel-táblázatban gyűjtik azokat a keresztneveket, amik tetszenek nekik. Az énekesnő hozzátette, majd akkor választanak, ha megszülettek a picik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Először arra készültünk, hogy két kislány és egy kisfiú cseperedik a pocakomban. Bajban voltunk, hogy két tetsző lánynevet találjunk, ám épphogy meglett a befutó az orvos közölte, hogy két fiút és egy kislányt lát. Ezért már úgy vagyok vele, hogy kiderül, ha világra jöttek. Addig is lelkesen gyűjtjük a neveket egy Excel-táblázatba és majd választunk akkor, amikor megszületnek” – mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekesnő, aki nem szeretne bezárkózni csak azért, mert gyermeket vár. Sőt, sokat sétál.

Rúzsa Magdiék gondosan gyűjtögetik a neveket

Rúzsa Magdiék gondosan gyűjtögetik a neveket (Fotó: Instagram)

„Természetesen minden orvosi vizsgálaton ott vagyok, és bár a pocakom egyre nagyobb, nem szeretnék teljesen kibújni a bőrömből csak azért, mert gyereket várok. Igazi hiperaktív típus vagyok. Igaz most kerülnöm kell az intenzív mozgást, de ugyanúgy jövök-megyek, ahogy korábban. Klipet forgatok, dolgozom, gondolkodom, tervezem a jövőt. Az orvosaim azt mondták, hogy minden olyan tevékenységet végezhetek, amely nem megterhelő. Ezek pedig nem azok, ahogy a séta sem. Nekem most az lett a mozgás, igyekszem nagyokat sétálni” – árulta el Rúzsa Magdi, aki nem titkolja, babonás alkat.

„A szülés kapcsán is megvan a babonám. Nem igazán vettem még semmit a gyerekeknek. Persze lesz, amit muszáj lesz beszerezni, és van is, amivel elkezdtünk foglalkozni, de ha lehetne az utolsó pillanatig várnék mindennel. Szívem szerint mikor már megszülettek telefonálnék a kórházból, hogy igen, minden rendben, mehet a gyerekszoba berendezése. Persze ez nem így lesz, de úgy vagyok vele, hogy a legtöbb dolog majd úgyis a helyére kerül, amikorra kell neki” – tette hozzá mosolyogva.

(via Blikk)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?