SZTÁRDZSÚSZ

Rubint Réka senkit nem hagy cserben: Így segít a világjárvány idején

A fitneszkirálynő ezentúl heti három alkalommal tart Alakreform edzést az interneten.
  • Szerző: BDF

Rubint Réka így segíti mindazokat, akik a koronavírus-járvány miatt házi karanténban vészelik át ezeket a borzalmas időket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Rubint Réka

„Az elmúlt napok, hetek hozadéka az, hogy a fellépéseimet és a táboraimat is le kellett mondanom. Most hétvégén lenne egy százhatvan fős belföldi táborom, és április ötödikén utaztunk volna százharminc fővel Kubába. Elhalasztottam ezeket! A belföldit szeptember elejére tettük át, bízva abban, hogy addigra elcsitul minden, és visszakerül a régi kerékvágásba. A kubait pedig augusztus legvégére halasztottuk. A kedd esti Rozsnyai utcai edzéseimet is lemondtam az érvényben lévő rendeletek és az Alakreformos családom biztonsága érdekében, hiszen minden csarnokos órámon több százan élvezik a mozgás örömét” – kezdte a -nak Réka, aki a nehéz időkben sem hagyja cserben követőit, ezért online tart Alakreform órát. Hétfőn már meg is mozgatta szinte az egész világot!

Fotó: Rubint Réka

„Arra gondoltam, egy módja van annak, hogy a követőimmel tudjam tartani a kapcsolatot: az internet segítségével tartok online órákat. Hétfőn volt az első, egyszerre 9400-an voltunk, de előfordult, hogy ez a szám meghaladta a tízezret is. Angliából, Hollandiából, Svédországból, Ausztriából, Amerikából, Ausztráliából is csatlakoztak. Biztos vagyok benne, hogy ez sokat jelent az embereknek, hiszen a sportcipőnkben benne van minden, amire a lelkünknek szüksége van. Bármi is történjen az életünkben, egy valamiben sosem fogunk csalódni, abban az érzésben, amit a mozgás ad. Heti három alkalom, hétfőn és csütörtökön este 7 órától, szombat délután pedig 5 órától várok mindenkit a virtuális térben” – tette hozzá Réka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?