SZTÁRDZSÚSZ

Rengeteget szenvednek a Sztárban sztár döntősei

Ahhoz, hogy mi jól szórakozzunk, a Sztárban sztár énekeseinek elképesztően sokat kell gyakorolniuk, tanulniuk és szenvedniük. Az átalakulások ugyanis nem a legkellemesebb folyamatok...

Amikor egy énekes színpadra lép a Sztárban sztár műsorban, a nézők csak azt látják, hogy átalakult valaki mássá. Ám az, hogy más bőrében énekelhessenek, rengeteg munkát igényel a maszkmesterektől és sminkesektől, valamint rengeteg szenvedést a versenyzőktől. Főleg akkor, ha nemet is váltaniuk kell a produkcióik előtt. A %% most bemutatja, hogy miken mennek keresztül a döntősök - Tóth Gabi, Csobot Adél, Gáspár Laci és Peter Srámek - hétről hétre a mi szórakoztatásunkért.

Smink. Ez egy nő esetében nem akkora dolog. De Laci és Peter feltehetően nem érzi olyan jól magát az alapozó, a rúzs és a körömlak alatt.

A paróka viselése sem a legkellemesebb dolog, hiszen szúr, és gyakran viszket tőle az ember.

A műköröm ismét a két fiúnak idegen érzés.

A legkényelmetlenebb azonban a maszkok viselése lehet. Már csak azért is, mert egyes esetekben több órát kell a székben tölteni mozdulatlanul, mire elkészül az "új arcuk". A kész mű pedig húzza a bőrüket, meleg, nehéz benne artikulálni és grimaszolni, vagy éppen alig lehet benne levegőt kapni, ha egy műorr is tartozik hozzá.

De még a jelmezeket sem olyan egyszerű viselni. Bár ez is inkább a két fiúnak kihívás, hiszen a szoknyák és ruhák miatt kénytelenek voltak teljes testes gyantázáson átesni. A magassarkú viselése pedig nagyobb feladat nekik, mint a Himalája meghódítása, és néha nem is sikerül. De Tóth Gabi is sokat tudna arról mesélni, hogy milyen teljesen leszorított mellekkel eltölteni egy egész estét, mert éppen férfit faragtak belőle...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?