SZTÁRDZSÚSZ

Randioldalra regisztrált Zimány Linda: Ez lett a vége

A híres embereknek is szükségük van társa, de nagyon úgy fest, sokkal nehezebb megtalálniuk az igazit.
  • Szerző: angie

Zimány Linda lassan 6 hete van önkéntes karanténban. A csinos jogász, kutyájával tölti az időt otthon, emellett: jógázik, tanul és igyekszik értelmesen lefoglalni magát a felszabadult idejében. Mivel régóta szingli, egyik nap tett egy kísérletet az ismerkedésre is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Nekem nem olyan könnyű ismerkedni, mint másoknak, mivel ismert vagyok. Először úgy gondoltam, felesleges lenne próbálkoznom, de aztán rájöttem, hogy ha valaki tényleg szeretne megismerni, a karantén ideje alatt lenne időnk többet megtudni egymásról, hiszen a találkozás ki van zárva. Gyorsan kiderülne az igazság.” – kezdte Linda, majd elárulta, mi történt akkor, amikor regisztrált egy randioldalra.

„Egy külföldi oldalra jelentkeztem, de oda csak ajánlással kerülhetnek be az emberek. Ennek az a célja, hogy kiszűrjék azokat, akik kamuprofillal lennének jelen az oldalon. Engem több barátom is beajánlott, mégsem fogadtak be. Kaptam egy üzenetet a rendszer kezelőjétől, hogy mivel az interneten utánam néztek és én egy ismert ember vagyok Magyarországon, így nem lehetnek biztosak benne, hogy valós a profilom. Először komolyan elgondolkodtam azon, hogy küldök nekik egy igazolványképet, de aztán inkább egy jelnek fogtam fel az egészet. Nem kell ezt erőltetnem, nem így fogom megtalálni az igazit” – fejezte be Linda.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?