SZTÁRDZSÚSZ

Raktárkoncert: Nyomasztotta a járványhelyzet az Ismerős Arcok zenekart

Az Ismerős Arcok zenekar tagjai rendkívül boldogak voltak, amikor végre újra együtt zúzhattak a színpadon a nagy sikerű Raktárkoncert-sorozat legutóbbi felvételén. A fiúk nem tagadják, nagyon nehezen élik meg a koronavírus-miatti korlátozásokat.
  • Szerző: Doris

Nyerges Attila, a Máté Péter-díjas és Teleki Pál-érdeméremmel kitüntetett Ismerős Arcok énekese a Raktárkoncert felvételén a -nak elismerte: a koronavírus sajnos rányomta a bélyegét a mindennapjaira, lelkileg roppant nehéz volt feldolgoznia, hogy minden megváltozott, és nem találkozhat sem a rajongókkal, sem a zenésztársakkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Épp ezért nagyon örült, amikor lehetőséget kapott arra, hogy fellépjen a Raktárkoncerten.

„Nem is szeretek belegondolni abba, hogy megint karanténba kerülünk, mint az első hullám idején. Sajnos a vírus rányomta a bélyegét a mindennapjaimra. Nem találkozhattam a zenekarral és a rajongókkal sem. Csak mindenféle technikai eszközök segítségével tudtunk együtt muzsikálni, ami egy idő után nyomasztóvá vált” – kezdte lapunknak Nyerges Attila, aki egy kifejezetten szabálykövető embernek tartja magát, így természetesen minden maszkviseléssel kapcsolatos szabályt betart és bízik benne, hogy jövő tavaszra minden olyan lesz, mint volt.

Attila azt is elárulta, miért tartja remek kezdeményezésnek a Raktárkoncertet!

„Nagyon örültem, hogy a kormány próbál tenni valamit, annak pedig különösen, hogy minket is beválogattak. Minél több ilyen kezdeményezést szeretnék látni. Nem is a zenészeket féltem, hanem a háttérben dolgozó stábot, sokan vannak munka nélkül, elkél bizony a segítség” – jelentette ki a frontember.

Milliárdos segítség

A Raktárkoncert-sorozatot a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja tette lehetővé a világjárvány miatt bajba jutott hazai zenei ipar kétszáz előadója és háttérembere számára. A koncertfilmek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában szeptember 21-től folyamatosan megnézhetők lesznek.

A Lounge Group otthonosan mozog a hazai celebvilágban, számtalan influenszer együttműködést vitt sikerre ügyfelei megbízásából. Szakértelmüket és kreatív megoldásaikat az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrije is elismerte, akik a Magyar Turisztikai Ügynökségnek készített „Magyarország rád vár!” kampányukat arany fokozattal díjazta. A Lounge Group az évek alatt megszerzett tapasztalatait most a Raktárkoncert-sorozat szolgálatába állította, általuk tekinthetünk be a raktárkoncertek kulisszái mögé, ahol olyan kiváló hazai zenészek várják, hogy színpadra léphessenek, mint Charlie, HOBO, Tóth Gabi, Tóth Vera, a Hooligans, vagy Pápai Joci.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?