SZTÁRDZSÚSZ

Egészen hihetetlen: Már ennyit fogyott Norbi segítségével az ország legkövérebb tinije

Rácz Gézának kilenc hónap alatt sikerült leadnia egy felnőtt férfi teljes súlyát, ami egészen fantasztikus eredmény.
  • Szerző: Doris

Rácz Géza fogyásának története egészen példaértékű, a fiatal srác tavaly júliusban még 300 kilót nyomott, Schobert Norbi segítségével azonban mára nem kevesebb mint 70 (!) kilótól sikerült megszabadulnia!

Egészen hihetetlen: Már ennyit fogyott Norbi segítségével az ország legkövérebb tinije

Működik Norbi módszere Gázánál (Fotó: Móricz István / Bors)

Ez elsőre is szép eredmény, ám ha hozzátesszük, hogy Norbi épp ennyit nyom, Géza eredménye még inkább felértékelődik.

Átlagosan nyolc kilót fogy havonta

„Géza havi átlaga majdnem nyolc kiló, ami nagyon szép eredmény. Azt fogadtuk meg ketten közösen, hogy egy év alatt 100 kilót ad le. Még három hónapunk van, bele kell húzni, de Géza elszántságával ez meglesz” mondta a Borsnak Norbi, aki a szép kerek számoz és az óriási eredményt egy meglepetéssel köszönte meg Gézunak.

Összeállított neki egy termékcsomagot olyan diétás élelmiszerekből és táplálékkiegészítőkből, amik segítik Gézu fogyását úgy, hogy közben palacsintát, pudingot, fagylaltot és pizzát is ehet.

Óriási élmény lesz az első falat

„Körülbelül egy éve nem ettem se palacsintát, se süteményeket. Előtte ezek voltak gyakorlatilag az étkezésem alapjai: a szénhidrátok. Szendvicseken és süteményeken éltem, amik után még ettem egy tábla csokit is” – ismerte be Géza, aki alig várja, hogy újra érezhesse a palacsinta ízét.

A srác azt is megfogadta, a következő három hónap során még 30 kilótól fog megszabadulni, ami nem csak az egészsége miatt fontos. Norbi ugyanis állást ajánlott neki!

Megígérte, hogy ha ez sikerül, állást ad neki az egyik UpDate boltjában.

„Most a családom 120 ezer forintból él, Norbi pedig egy negyedmilliós állást ajánlott nekem, ha sikerül még 30 kilót leadnom nyárig. Most megígérem, sikerülni fog” - mondta eltökélten Gézu.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?