SZTÁRDZSÚSZ

Pál Éva vallomása: Boldog vagyok, mert végre helyrejön az életem

Kikerült a hitelcsapdából, és újra megtalálják a felkérések Pál Évát. A Neoton Família és a Kócbabák egykori tagja nehéz éveken van túl, a 2020-as évet azonban már boldogan és nyugodtan kezdheti.

Kikeveredett a hitelcsapdából Pál Éva! Az énekesnő példája jól mutatja, hogy vannak még csodák, és a legkilátástalanabb helyzetből is van kiút.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő évekig kínlódott a devizahitelével, idén augusztusban pedig öt napja volt eladnia a csepeli otthonát, amit különben a bank árverezett volna el féláron. Éva három nap alatt talált vevőt, azóta pedig a kutyáival és fiával beköltözött az új házába.

Fotó: TV2

Ahogy a magánéleti rossz időszak véget ért, úgy a szakmában is egyre több felkérés találja meg Évát. Nemrég ráadásul, évtizedes munkája elismeréseként Remember-díjban részesítették. A gálán öt kategóriában tüntettek ki olyan művészeket, akik az eltelt 40-50 évben maradandót alkottak a magyar művészetért, kultúráért.

A díj és a kikecmergés a hitelcsapdából nagy tanítás volt számára. Rájött, semmi nem állandó: ahogy a siker sem örök, úgy a rossz időszakok is csak esetlegesek.

„Nagyon boldog vagyok, jót tett a lelkemnek ez az elismerés. Segített megtanítani, hogy az élet állandó körforgás. Ahogy a siker sem tart örökké, úgy a kudarc sem, én pedig úgy érzem, sikerült kikerülnöm a gödörből. Boldog vagyok, mert végre helyrejön az életem„ - mondta el a -nak Éva.

Ehhez a felismeréshez azonban rögös utat kellett végigjárnia, mégis úgy érzi, megérte a nehézség.

”A mellőzöttség hosszú éveiben sem tudtam elengedni, hogy a naponta hallott közös sikerdalok kapcsán fel sem merült a nevem, pedig a hangommal részese voltam, vagyok az elért sikereknek, aminek pedig nagyon örültem. Sokat küzdöttem, de élni is kellett és egyedül felnevelni a fiam! Nemrégiben azonban valami megváltozott bennem, azóta bölcs belenyugvással gondolok a nehéz évekre. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az az időszak nyom nélkül elmúlt bennem, de tovább kellett lépnem, és feldolgozni a múltat. Éppen most tárgyalunk egy kanadai turnéról. Néhány évvel ezelőtt ezt álmomban sem gondoltam volna. Utoljára fiatal koromban éreztem, hogy sikerem van, most viszont az élet adott nekem még egy lehetőséget” - fogalmazott az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?