SZTÁRDZSÚSZ

Őszinte vallomása: Ezeket bánta meg eddig az életében Nagy Feró

Az énekes őszintén mesélt arról, hogy ha visszamehetne az időben, min változtatna. Sőt, azt is elárulta, mi az, amit megbánt és ma már másképp csinálna.
  • Szerző: angie

Elképesztő energiával és lendülettel tölti a mindennapjait Nagy Feró, aki ma is úgy robban be egy-egy koncertre, mintha csak 20 éves lenne. Az énekes most számot vetetett és elárulta, hogy évtizedek óta tartó pályafutásában, magánéletében mit és miért változtatna meg, ha tehetné.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy Feró
Fotó: Szabolcs László

„Voltak kényszerhelyzetek az életemben, ezekben mindig azt kell lépni, amit lehet. Sőt, van, amit nem is én döntöttem el, tulajdonképpen nagyon kevés dolog az, amit igen. A házasságomat mondjuk én döntöttem el, amikor kiderült, hogy jön a gyerek.Rájöttem, hogy nincs mese, a gyereknek apa kell. Akkor jól döntöttem, talán annyin változtatnék, ha tehetném, hogy még előbb hozom meg ezt a döntést, mint ahogy tettem” – emlékezett vissza fiatalkorára a 95.8 Sláger FM-en az énekes, aki bár úgy érzi, akkor jó döntést hozott, van, amit biztos másképp csinálna.

„Kicsit toleránsabb lennék. Fiatalon nem mindig voltam az. Sok mindenhez úgy álltam hozzá, hogy mindenki hülye, csak én vagyok okos. Ma pont a fordítottját érzem néha, hogy mindenki okos, de én milyen hülye vagyok! Fiatalkorban sokkal több türelem kell az ember szüleihez, sokkal több türelem kell a világhoz. Jobban meg kéne érteni, hogy a világ körülöttünk olyan, amilyen. Persze, lehet változtatni rajta, de csak óvatosan, apró lépésekben. Illetve az akkori kommunikációmon is biztos változtatnék. Sokszor volt, hogy kendőzetlenül elmondtam, hogy mit gondolok és ebből hihetetlen kellemetlenségeim voltak. Lehet, hogy igazam volt, de akkor és ott nem mondhattam volna olyat” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Nagy Feró.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?