SZTÁRDZSÚSZ

Örök küzdelem a magyar szépségkirálynő élete

Dobó Ági hihetetlen őszinteséggel vallott kapcsolatáról. A 2010-es Miss World Hungary győztese elmondta, hogy gyermeke apjával folyamatos küzdelem és gyötrődés a kapcsolata, ám mégis ő az igazi számára.
  • Szerző: MF

Kevés nő mer ilyen szókimondó lenni, főleg akkor, ha a párjáról van szó! Dobó Ági  évfordulójuk alkalmával meghökkentő dolgokat árult el párkapcsolatáról.

Õszintén bevallotta, hogy  folyamatos harc a magánélete, amiben hihetetlenül sokat bántják egymást gyermeke apjával. Ismerőseik szerint már rég nem kellene együtt lenniük. Ági belátja: 6 év alatt már össze kellett volna csiszolódniuk, de nekik nem megy, még most sem.

"Lassan 6 éve alkotunk egy párt, de nem ismerek senkit a környezetemben, akiknek ennyire lassan menne az összecsiszolódás, mint nekünk. Különbözőek vagyunk, és sokak szerint már hosszú hosszú évek óta nem kellene együtt lennünk, régen feladva a harcokat egymással, egymásért. Bántottuk mindketten a másikat, és elkövettünk szinte MINDENT a kapcsolatunk ellen"

- írja  a Vallomás: Egy küzdelmes szerelemről, az évfordulónk alkalmára című blogbejegyzésében.

 

Veszedelmeeees Kis Szerelmunk  ...ma is hatalmasat alkotott! A délutáni alvas elott azert hisztizett, mert mindená...

Közzétette: Agnes Dobo – 2016. január 10.

Rengeteg problémájuk volt, többször szakítottak, de Ágnes szerint párja nélkül nem tudna élni.

"De kitartottunk. Mindketten, de SOHA nem egy időben. Amikor egyikünk elfáradt, a másik kitartott. Amikor egyikünk elengedte, a másik visszajött. Nehezen működünk együtt, de egymás nélkül NEM MÛKÖDÜNK. Gyakran naponta vagyunk fent, és lent. Amennyire nehéz, és fájdalmas lent, annyira fantasztikus utána fent. Együtt."

Egyikük sem volt biztos abban, hogy ebbe a kapcsolatba érdemes-e gyereket vállalni.

"Gyereket vállaltunk. Nem voltunk mindketten biztosak a döntésben, de az első levegővétele óta MINDKETTEN tudjuk, hogy Nála nem történhetett volna fantasztikusabb dolog Velünk SOHA. Csoda, hogy együtt maradtunk, de Csodálatos, hogy egy Családdá válhattunk. Nehéz így élni. Nagyon nehéz!"

- végül egy szerelmeslevéllel zárta sorait a szépség, amiben azt írja, hogy Csaba az egyetlen olyan férfi, akivel le akarja élni életét, és ez ad neki erőt minden egyes vitánál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?