SZTÁRDZSÚSZ

Óriási bejelentést tett a Korda házaspár: ez aztán a jó hír!

Balázs Klári és Korda György fantasztikus bejelentést tettek a Facebook-oldalukon. Nagyon boldogok a rajongók!
  • Szerző: BDF

Több hónap kihagyás után hamarosan visszatér a színpadra Balázs Klári és Korda György! Az ország kedvenc házaspárja fantasztikus hírt jelentett be a hivatalos Facebook-oldalán: az elkövetkezendő két évben turnéra indulnak! A koncerteken különleges meglepetésekkel is készülnek a nagyérdeműnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Fantasztikus hírünk van, szinte az ország összes városában találkozhattok velünk , hiszen turnéra indulunk! 2020 és 2021-ben egy nem mindennapi produkcióval készülünk közönségünknek, mely szinte az ország összes városában megtekinthető lesz. A turnémenedzserrel, Goldfinger Dáviddal rengeteget dolgozunk azon, hogy ez a turné mindenkinek felejthetetlen legyen. Hatalmas show és látványelemek, táncosok és meglepetésvendégek is lesznek” – írták közleményükben, majd azt is hangsúlyozták, hogy a produkció ültetett lesz. „Várjuk az őszt, hogy egy új csodával érkezzünk” – tették még hozzá.

A Korda házaspár egyébként a koronavírus-járvány alatt a kormány által előírt minden óvintézkedést betartott, ez a jövőben sem lesz másképp.

És ezeket olvastad már?