SZTÁRDZSÚSZ

Ördög Nóráról fecsegett a kolléga, és Gundel Takács sem úszta meg

Először dolgoznak együtt. Hamar sikerült megtalálniuk a közös hangot.
  • Szerző: BDF

Bár a TV2 vadiúj műsora, a Catch! – Úgyis utolérlek! című felnőtt fogócska két műsorvezetője, Ördög Nóra és Petur András már a forgatások kezdetén összebarátkoztak egymással, sokszor húzták egymást amiatt, hogy kiderüljön, ki a dominánsabb fél kettejük közül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Könnyű együtt dolgozni Nórival. Adott volt, hogy miért vezetjük ketten a műsort. Igazából mindketten tudtuk mindig a szerepünket. Bár adódott néhány vicces szituáció, Nóri mindig az első megszólaló, ő a műsor háziasszonya, de sokszor éreztem azt, hogy muszáj megszólalnom, vagy egy poént hozzátennem a felkonfjához. Sokszor egyszerre beszéltünk, és volt olyan is, hogy egyikünk sem volt hajlandó elhallgatni a másik kedvéért. Így hosszú másodpercekig beszéltünk párhuzamosan azt remélve, hogy a másik feladja. A kis csatáinkat megvívtuk, de igazából az első perctől összehaverkodtunk, nem volt soha semmilyen komoly konfliktus” – mondta el a -nak a Sport TV műsorvezető – kommentátora, aki azt is elárulta, hogy Nóra nem annyira ásta bele magát a sporttal kapcsolatos részletekbe. De kiválóan feltalálta magát, ahogyan egy profi műsorvezetőhöz illik.

„Első percben feltette a kezét, és azt mondta, hogy ő nem ért a sporthoz. Nem is akart bennfentesebb lenni, mint amennyire az. Minden, ami a sporthoz köthető, azt ketten vittük Gundival. Olyankor Nóri szó nélkül átment elsőszámú szurkolóba, aki a legjobb helyre vett jegyet az arénában.”

Bármilyen meglepő, András nemcsak Ördög Nórával, hanem a sportkommentátorok nagyágyújával, Gundel Takács Gáborral is először dolgozik együtt.

Fotó: TV2

„Persze ismertük egymást, de egészen mostanáig nem volt közös munkánk. Ha kommentálásról beszélünk, ott mindig egy ember van, tehát praktikusan egyszerre sosem tudtunk együtt dolgozni. Mostanáig ha lehet úgy fogalmazni, ütöttük egymást” – mesélte Petur András.

„Gundi feltűnik az adások legelején és a legvégén, de ő helyileg izoláltan működik: egy zárt dobozban ül az aréna sarkában. Egymásnak adva a szót dolgoztunk, és kiegészítettük egymást. Ő vérprofi, aki pontosan tudja, mit kell komolyan, vagy éppen poénra venni. Varázsütésre működött minden, annyira világos volt, kinek, mi a dolga. Persze piszkáltuk is egymást rendesen. Gundi kommentátori fülkéje alig volt nagyobb, mint az ember maga. Minden adás elején megköszöntük, hogy ott van velünk, majd elküldtük a kis fadobozába, ahol az egész napját töltötte. Igen, picit mindig megmartuk, de szerencsére értette a poént.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?