SZTÁRDZSÚSZ

Ők találták meg holtan az ismert zenész édesanyját

Sárik Péter jazz-zenész a ma esti koncertjét is lemondta szeretett édesanyja, Cilike tragédiája miatt.
  • Szerző: Ripost

Speciális módszerrel dolgozó személykereső csapat találta meg Sárik Péter jazz zongoraművész-zeneszerző édesanyját, Cilikét. Az idős asszony még október 31-én csütörtök délelőtt sétált ki az alcsútdobozi idősek otthonából, ahol élt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egész környéken, Alcsúton, Felcsúton, Bicskén, Székesfehérváron, Tatabányán, de még Cegléden, Szegeden és Kiskunhalason is keresték napokon keresztül.

Egy speciális mentőcsapat, a Mantrailing Akadémia Alapítvány eredt a 79 éves asszony nyomába. Kutyáik nem a hagyományos nyomkövetési módszereket alkalmazzák, tehát nem követik szigorúan a keresett személy nyomvonalát. Helyette őseik ösztönös, keresési stratégiáját alkalmazzák, amelybe belefér az is, hogy lerövidítik, levágják az utat a cél mielőbbi elérése érdekében. Épp emiatt egyre népszerűbb ez a módszer az eltűnt személyek keresésében.

Most is sikeresek voltak, tegnap délután megtalálták az eltűnt asszonyt, de sajnos már nem volt életben. A gyászoló fiú a Facebook-oldalán tette közzé a hírt, ahogy azt is, hogy a ma esti koncertje elmarad.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?